
Επίθεση Μαξίμου σε Μητσοτάκη : Θα αναγκαστεί να αποσυρθεί μετά τις ευρωεκλογές
«Μετά τις ευρωεκλογές, μάλλον ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί μπροστά στον κίνδυνο να αποσυρθεί, ακολουθώντας το παράδειγμα του Ευάγγελου Αβέρωφ και αναγκάζοντας τον πρωθυπουργό να αντιμετωπίσει κάποιον σοβαρό αντίπαλο στις εθνικές εκλογές του Οκτώβρη» τονίζει σε ανακοίνωση το Μαξίμου.
Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε το Μέγαρο Μαξίμου με ανακοίνωσή του.
«Δεν ήταν ανάγκη να μας υπενθυμίσει τον καημό του ο κ. Μητσοτάκης. Εδώ και τριάμισι χρόνια που είναι αρχηγός της ΝΔ κοιμάται και ξυπνάει με το όνειρο να αποσυρθεί ο Τσίπρας…» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Μαξίμου.
«Ωστόσο, μετά τις ευρωεκλογές, μάλλον ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί μπροστά στον κίνδυνο να αποσυρθεί, ακολουθώντας το παράδειγμα του Ευάγγελου Αβέρωφ και αναγκάζοντας τον πρωθυπουργό να αντιμετωπίσει κάποιον σοβαρό αντίπαλο στις εθνικές εκλογές του Οκτώβρη» καταλήγει η ανακοίνωση.
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- Ποιοι χάνουν, ποιοι κερδίζουν την «μάχη» με την εφορία
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Το «τεστ των 90 ημερών» μπορεί να προβλέψει κάθε πρόβλημα στη σχέση
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Κόμμα Τσίπρα: Τέλος Μαΐου όλα έτοιμα – Κομματικά όργανα, εκπροσώπηση και μανιφέστο
