
Αντιπρόεδρος ΣΑΤΑ για ταξιτζή: Δεν έπρεπε να μιλήσει σαν βλάκας
Για τον οδηγό ταξί που αρνήθηκε να βοηθήσει την αιμόφυρτη γυναίκα μετά τα πυρά που δέχθηκε από τον 87χρονο αντιπτέραρχο στη Βουλιαγμένης μίλησε ο αντιπρόεδρος του ΣΑΤΑ, Κώστας Δήμος.
Για τον οδηγό ταξί που αρνήθηκε να βοηθήσει την αιμόφυρτη γυναίκα μετά τα πυρά που δέχθηκε από τον 87χρονο αντιπτέραρχο στη Βουλιαγμένης μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο αντιπρόεδρος του ΣΑΤΑ, Κώστας Δήμος.
«Ο συνάδελφος βρέθηκε σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Ο τρόπος που αντέδρασε δεν ήταν αυτός που έπρεπε να είναι. Δεν επικροτούμε τη συμπεριφορά του αλλά να σκεφτεί κανείς τι θα έκανε και ο ίδιος αν έβλεπε άνθρωπο αιμόφυρτο μπροστά του. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς άνθρωπος το αίμα» είπε ο κ. Δήμος.
Όπως εξήγησε αυτό που εξόργισε τους ταξιτζήδες ήταν ο τρόπος με τον οποίο μίλησε αμέσως μετά το έγκλημα στη Βουλιαγμένης με τη νεκρή γυναίκα από τα πυρά του αντιπτεράρχου που στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
«Εκείνο που είναι κατακριτέο είναι ο τρόπος που μίλησε. Μπαίνει ένα ερώτημα, είναι έτσι ή του βγήκε αυτό το πράγμα στην αντίδρασή του πάνω; Θα έπρεπε να καλέσει βοήθεια, να μιλήσει όμορφα, να αντιδράσει τελείως διαφορετικά. Δεν έπρεπε να μιλήσει σαν βλάκας σαν να μην έχει συμβεί τίποτα».
Ο κ. Δήμος εξέφρασε την ελπίδα «ότι έχει κατανοήσει το μέγεθος της βλακείας που έκανε για το πώς μίλησε στα μέσα ενημέρωσης και να αισθάνεται άσχημα» επισημαίνοντας ότι οι ταξιτζήδες είναι «ένας πολυπληθής κλάδος που έχει δώσει δείγματα γραφής σε ανθρώπους που χρειάζονταν βοήθεια που έχουν ξεχάσει χαρτιά και χρήματα και τα έχουν παραδώσει».
- Ζέλσον Μαρτίνς: «Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα»
- Time 100 2026: Νετανιάχου, Anthropic, Πάπας και MrBeast; Παλιό και νέο αίμα στη λίστα επιρροής
- Αστυνομικός της Βουλής: Καταδικάστηκε σε 4 φορές ισόβια – Αθώα κατά πλειοψηφία η σύζυγός του
- Σοκάρουν τα στοιχεία για τον θάνατο της 30χρονης – Κάμερα κατέγραψε τι συνέβη με τον 45χρονο Ιταλό και την άτυχη γυναίκα
- Ο Νετανιάχου δηλώνει ότι το Ισραήλ «δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει τη δουλειά» εναντίον της Χεζμπολάχ
- Μεντιλίμπαρ: «Να είμαστε προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι και επιθετικοί»



