Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνεθ: «Βγάλαμε ενέργεια και παίξαμε πολύ καλή άμυνα»

Μαρτίνεθ: «Βγάλαμε ενέργεια και παίξαμε πολύ καλή άμυνα»

Ο προπονητής της Γκραν Κανάρια έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Στην ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες του στο παρκέ στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνεθ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 90-67 για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του έλεγξε τον ρυθμό και ο Ερικσον ευστόχησε σε μεγάλα σουτ. Παράλληλα, επισήμανε ότι οι παίκτες του έπαιξαν πολύ καλά στην άμυνα και κυριάρχησαν στον τομέα των ριμπάουντ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Έχουν κάποιους τραυματισμούς και είναι πάντα δύσκολο να παίζεις δύο παιχνίδια σε διάστημα 48 ωρών, ειδικά με αυτό το ταξίδι. Εμείς το κάνουμε κάθε μέρα, αλλά για κάθε αντίπαλο είναι δύσκολο να ταξιδέψει μέχρι εδώ. Παίξαμε με ενέργεια, είχαμε την βοήθεια των οπαδών μας και ελέγξαμε τον ρυθμό με τον Έρικσον, που ευστόχησε σε μεγάλα σουτ.

Παίξαμε πολύ καλά και στην άμυνα, ήμασταν συνεπείς, κάναμε καλή δουλειά στα ριμπάουντ και όλοι μαζί παλέψαμε. Αυτό ήταν ένα μεγάλο μάθημα για εμάς και για τα επόμενα παιχνίδια. Τώρα το πρόβλημά μας είναι στο πρωτάθλημα, όπου είμαστε σε δύσκολη θέση. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να παίξουμε εξίσου καλά, ενώ πρέπει να δώσουμε ό,τι μπορούμε και στα τελευταία μας παιχνίδια στην Euroleague».

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024