Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο ραντάρ της Ατλέτικο ο Μανωλάς για αντι-Γοδίν

Στο ραντάρ της Ατλέτικο ο Μανωλάς για αντι-Γοδίν

Στη μεταγραφική λίστα της Ατλέτικο Μαδρίτης ενόψει καλοκαιριού φέρεται να βρίσκεται ο στόπερ της Ρόμα, Κώστας Μανωλάς ως υποψήφιος αντι-Γοδίν

Μετά την είδηση πως η Γιουβέντους ασχολείται με την περίπτωση του Κώστα Μανωλά (και πέρα από το… διαχρονικό ενδιαφέρον των αγγλικών ομάδων), νέα δημοσιεύματα βάζουν στο παιχνίδι και την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Σύμφωνα με το «calciomercato», ο Έλληνας διεθνής βρίσκεται στο στόχαστρο των Μαδριλένων, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπό του τον διάδοχο του Ντιέγκο Γκοδίν.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, ο Ουρουγουανός ετοιμάζει βαλίτσες για Μιλάνο και στην Ατλέτικο βρίσκονται σε αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του. Πιο ψηλά στη λίστα εμφανίζεται το όνομα του Μανωλά, καθώς οι ικανότητές του σε συνδυασμό με την χαμηλή του ρήτρα τον έχουν κάνει άκρως ελκυστικό στη Μαδρίτη.

Τα 36 εκατομμύρια ευρώ που οφείλουν να αποπληρώσουν στη Ρόμα δεν φαίνεται να προκαλούν ιδιαίτερο πρόβλημα στους ιθύνοντες του συλλόγου, όμως σε κάθε περίπτωση οι «ροχιμπλάνκος» θα πρέπει να μονομαχήσουν για την απόκτησή του, καθώς Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον έχουν επίσης στα υπόψιν τους.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024