
Κίνα : Double double ο Μπουρούσης, στους «8» οι Lions
Ο διεθνής σέντερ Γιάννης Μπουρούσης πήρε από το χέρι τους Lions και με double double (21π., 17 ρ.) τους οδήγησε στους «8» του κινέζικου πρωταθλήματος
Πράγματα και θαύματα έκανε ο Γιάννης Μπουρούσης στον αγώνα των Lions με τους Golden Bulls, με τον διεθνή σέντερ να πραγματοποιεί φανταστική εμφάνιση και να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη με 103-90 και στα προημιτελικά του κινέζικου πρωταθλήματος.
Ο έμπειρος σέντερ κυριάρχησε κάτω από τις δύο ρακέτες και έκανε double double απέναντι στους Golden Bulls, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 21 πόντους και 17 ριμπάουντ, ενώ παράλληλα είχε 5 ασίστ και 3 τάπες. Ο Μπουρούσης βγήκε μπροστά στα δύσκολα και με μία επιβλητική εμφάνιση οδήγησε την ομάδα του στους «8» του πρωταθλήματος.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στους Golden Bulls παίζει ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, ο Μάρκους Ντένμον, αλλά στο σημερινό παιχνίδι δεν μπόρεσε να αγωνιστεί, ματς λόγω τραυματισμού. Η ομάδα του Μπουρούση στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τους Flying Tigers, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
- Ρολάν Γκαρός: Μεγάλη νίκη και πρόκριση για τον Σακελλαρίδη (2-1)
- Επίθεση Τραμπ στα ΜΜΕ για τον πόλεμο στο Ιράν: Ακόμη και αν παραδοθεί άνευ όρων η Τεχεράνη, θα λένε ότι νίκησε
- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εξωτερικών για την αναχαίτιση του Global Sumud Flotilla
- Λουτσέσκου: «Οι χειρότεροι μήνες της ζωής μου»
- Υποκλοπές: Αντίστροφα μετρά ο χρόνος που η ΕΥΠ πρέπει να ενημερώσει για την παρακολούθηση του Θ.Κουκάκη
- «Λένε ότι δεν ξέρω να παίζω» – Ο Γουάλας Σον για το Χόλιγουντ, τη ψυχοθεραπεία και την Παλαιστίνη



