
Ακάρ : Δεν εκχωρούμε τα δικαιώματά μας
«Εχουμε πάρει κάθε μέτρο (...) στο πλαίσιο της αντίληψης “αν πεθάνουμε θα γίνουμε ήρωες, αν ζήσουμε θα γίνουμε βετεράνοι”» τόνισε ο τούρκος υπουργός Αμυνας Χουλούσι Ακάρ.
«Είμαστε υπέρ της ειρήνης στην ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο αλλά δεν θα εκχωρήσουμε στο ελάχιστο τα δικαιώματα του λαού μας» δήλωσε ο τούρκος υπουργός Αμυνας Χουλούσι Ακάρ.
Σε ομιλία του την Πέμπτη στο εργοστάσιο συντήρησης της πολεμικής αεροπορίας, είπε ότι «είμαστε πάντοτε υπέρ της ειρήνης, του διαλόγου και των σχέσεων καλής γειτονίας στη Μαύρη Θάλασσα, την ανατολική Μεσόγειο, την Κύπρο, ωστόσο δεν θα παραβιάσουμε ούτε στο ελάχιστο τα δικαιώματα αυτού του λαού».
«Αν πεθάνουμε θα γίνουμε ήρωες… »
Ο τούρκος υπουργός ανέφερε ότι «έχουμε πάρει κάθε μέτρο που περνάει από το χέρι μας και θα συνεχίσουμε να το παίρνουμε στο πλαίσιο της αντίληψης “αν πεθάνουμε θα γίνουμε ήρωες, αν ζήσουμε θα γίνουμε βετεράνοι”».
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός 10%
- Πόλεμος στο Ιράν: Πώς απειλεί την fast fashion – Έρχεται κύμα ανατιμήσεων σε ρούχα και sneakers
- Η Google επενδύει έως και 40 δισ. δολάρια στην Anthropic
- Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Σοκ για τη «Βασίλισσα» στο 90+4′, πιο κοντά στον τίτλο η Μπαρτσελόνα
- Γιορτή σήμερα 25 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Νότιγχαμ πέντε αστέρων, διέλυσε τη Σάντερλαντ




