
O Πογκμπά έκανε άνοιγμα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Πολ Πογκμπά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Ρεάλ Μαδρίτης περιγράφοντάς την ως «ομάδα - όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή»
Ο Πολ Πογκμπά το καλοκαίρι του 2016 επέστρεψε στο Μάντσεστερ και τη Γιουνάιτεντ την οποία άφησε για τη Γιουβέντους, με τους Κόκκινους Διάβολους να δαπανούν 94,5 εκατομμύρια λίρες.
Η συνύπαρξη των δύο όμως δεν στέφθηκε από επιτυχία μιας και οι τίτλοι δεν λένε να έρθουν στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ. Ο Πογκμπά μετά από ένα αρνητικό ξεκίνημα φέτος, δείχνει αναγεννημένος υπό της οδηγίες του Σόλσκιερ και έχει φτάσει ήδη τα 14 γκολ και τις 11 ασίστ σε σύνολο 37 αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο φαίνεται πως ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του 26χρονου δεν έχει κολλήσει με την αγγλική ομάδα.
Ο πρωταθλητής κόσμου με τους Τρικολόρ μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021 όμως η αποχώρησή του κάθε άλλο παρά απίθανη είναι το καλοκαίρι. Προορισμός θα είναι η Ρεάλ σύμφωνα με γαλλικά Μέσα, που με τον Ζιντάν στο τιμόνι της βρίσκεται σε φάση αναδόμησης.
Ο ίδιος ο Πογκμπά ακόμα αμφιταλαντεύεται για το αν θα μείνει ή όχι στην Premier League, ωστόσο φρόντισε με δηλώσεις του να αφήσει ορθάνοικτες πόρτες προς την Ρεάλ Μαδρίτης αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το έχω πει ξανά στο παρελθόν. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο».
- Κουτσούμπας: Στο καλό και να μας γράφετε κύριε Μητσοτάκη – Δεν υπάρχει έντιμη διαχείριση της ανεντιμότητας
- Φάμελλος: Αρχιερέας της τοξικότητας ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Πώς σας κρατάει ο Λαζαρίδης;
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Ανδρουλάκης: Εκλογές τώρα, απατηλό όνειρο η τρίτη θητεία ΝΔ
- «Μπορεί να είναι και πολύ επικίνδυνο, ή και καθόλου» λέει καθηγητής Γεωλογίας για το υγρό τσιμέντο στη Κυψέλη
- Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ


