Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πιτίνο : «Μας αρέσει η πίεση, είναι ο καλύτερος φίλος στη ζωή»

Πιτίνο : «Μας αρέσει η πίεση, είναι ο καλύτερος φίλος στη ζωή»

Τι δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ρικ Πιτίνο πριν από την αναχώρηση της ομάδας για την Ιταλία

Για το Μιλάνο αναχώρησε ο Παναθηναϊκός εν όψει του αγώνα της Παρασκευής (22/3, 21:45) με την Αρμάνι στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Euroleague.

Πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο ο προπονητής Ρικ Πιτίνο μίλησε για τη χαμένη ευκαιρία να καλυφθεί η διαφορά από τη Μπασκόνια, αναφέρθηκε στις διδακτικές νίκες, στον MVP της Euroleague Μάικ Τζέιμς και κατέληξε πως η ομάδα του είναι μία γροθιά και έχει ως καλύτερο φίλο την… πίεση!

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για την Αρμάνι: «Παίζουν εξαιρετικά, έχασαν στην Μαδρίτη από την Ρεάλ. Έχουν τον MVP της σεζόν. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς».

Για το προηγούμενο παιχνίδι με τη Μπασκόνια: «Χάσαμε μία σπουδαία ευκαιρία να κερδίσουμε με 10 πόντους. Έδειξα σήμερα το πρωί στους παίκτες βίντεο με τα λάθη που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Η νίκη φέρνει πιο εύκολα ένα μάθημα από ότι μία ήττα».

Για τους τελευταίους αγώνες της κανονικής διάρκειας: «Είναι σαν μία March Madness. Ένα παιχνίδι και είσαι έξω. Πληρώνομαι για τον λόγο αυτό. Το να προετοιμάζεσαι για έναν αντίπαλο, να δουλεύεις περισσότερο και να είσαι συγκεντρωμένος. Αυτό είναι το ευχάριστο. Όταν δεν είσαι έτοιμος νιώθεις άγχος. Μας αρέσει η πίεση, είναι ο καλύτερός σου φίλος στη ζωή».

Για την ομάδα του: «Οι παίκτες θέλουν να καλύτεροι. Όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες. Το όπλο μας είναι η εξαιρετική χημεία που έχουμε. Όλοι παίζουν σαν μία γροθιά, με αυτό προχωράμε. Αυτό δουλεύουμε».

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024