Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαϊάμι: Μαχήτρια η Σάκκαρη, πέρασε με ανατροπή στον 2ο γύρο

Μαϊάμι: Μαχήτρια η Σάκκαρη, πέρασε με ανατροπή στον 2ο γύρο

Η Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε «κάτω» με σετ και μπρέικ (1-6, 0-2) στον αγώνα του πρώτου γύρου με την Ολγα Ντανίλοβιτς, αλλά έκανε την ολική ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-1.

Η Μαρία Σάκκαρη είναι μαχήτρια και το απέδειξε περίτρανα και στον αγώνα με την Ολγα Ντανίλοβιτς για τον πρώτο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στο Μαϊάμι.

Η Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε «κάτω» με σετ και μπρέικ (1-6, 0-2), αλλά δεν τα παράτησε και με επιμονή, πάθος και τεράστια ψυχικά αποθέματα έκανε την ολική ανατροπή, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 σετ (1-6, 6-3, 6-4).

Η 23χρονη όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο ξεδίπλωσε στο κορτ το πλούσιο ταλέντο της και πήρε την πρόκριση στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. Η νίκη επί της 18χρονης μάλιστα ήταν η πρώτη νίκη για τη Σάκκαρη μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες.

Στο παιχνίδι με την Σέρβα η Μαρία άργησε πολύ να προσαρμοστεί στις συνθήκες, αλλά και τις απαιτήσεις του αγώνα. Η Ολγα Ντανίλοβιτς εκμεταλλεύτηκε το νωχελικό ξεκίνημα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και με σωστό game plan κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-1 γκέιμς, ενώ στο δεύτερο έκανε νωρίς μπρέικ και προηγήθηκε με 2-0.

Όλα έδειχναν ότι η Μαρία θα γνώριζε μια ακόμα ήττα. Ωστόσο, δεν τα παράτησε και ανέτρεψε τα δεδομένα. Επέστρεψε, ισοφάρισε σε 2-2, προηγήθηκε με 5-3 και πήρε το δεύτερο σετ με 6-3, κάνοντας το 1-1. Στο τρίτο σετ ήταν σειρά της Σάκκαρη να προηγηθεί 2-0 με μπρέικ, αλλά η Σέρβα τενίστρια λίγο αργότερα ισοφάρισε σε 3-3. Στο 9ο γκέιμ η Ελληνίδα έκανε μπρέικ, προηγήθηκε με 5-4 και στη συνέχεια σέρβιρε σωστά για το 6-4 και την πρόκριση στον δεύτερο γύρο.

Επόμενη αντίπαλος για την 23χρονη τενίστρια θα είναι το Νο. 2 της παγκόσμιας κατάταξης, Πέτρα Κβίτοβα.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση της Σάκκαρη:

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024