
Η υπουργός Δικαιοσύνης του Ισραήλ ψεκάζεται με… «Φασισμό»
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια πολιτική διαφήμιση του κόμματος Νέα Δεξιά στο Ισραήλ
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια πολιτική διαφήμιση του κόμματος Νέα Δεξιά στο Ισραήλ, με την υπουργό Δικαιοσύνης και ηγετικό του στέλεχος, Αγελέτ Σακέντ, να εμφανίζεται ως μοντέλο που διαφημίζει άρωμα ονόματι…«Φασισμός».
Στο βίντεο, η υπουργός παρουσιάζεται να «διαφημίζει» γυναικείο άρωμα ενώ από πίσω ψιθυρίζονται φράσεις όπως «δικαστική μεταρρύθμιση», «διαχωρισμός εξουσιών», «περιορισμός του ανώτατου δικαστηρίου».
הבושם שהשמאלנים פחות יאהבו. pic.twitter.com/Xrg0wL6RKv
— Naftali Bennett נפתלי בנט (@naftalibennett) March 18, 2019
Η Σακέντ στη συνέχεια ψεκάζεται με το άρωμα «Φασισμός», γυρνώντας στην κάμερα και σχολιάζοντας «εμένα μου μυρίζει σαν Δημοκρατία». Καταλήγοντας, η υπουργός φαίνεται να απομακρύνεται, και εμφανίζεται το μήνυμα «έρχεται η επόμενη επανάσταση».
Το μήνυμα με τίτλο του φανταστικού αρώματος «FASCISM, by Ayelet Shaked, αποτελεί σατιρική «βολή» κατά των κατηγοριών από πλευράς της αριστεράς κυρίως πως η παράταξη της Σακέντ επιθυμεί να αποδυναμώσει την ισραηλινή Δικαιοσύνη, όπως γράφουν οι Times of Israel.
- Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα για το φιλικό με την Άλκμααρ (pic)
- Με νέα ρεκόρ έκλεισε η διαδικασία υποβολής φορολογικών δηλώσεων
- Εθνική Ελλάδας: Η ημέρα και η ώρα του μεγάλου τελικού στο World Cup
- Ηράκλειο: Φωτιά κοντά σε Μπαδιά και Δραπέτι, χωριά του Δήμου Μινώα – Σηκώθηκε ελικόπτερο
- Η Ελλάδα διεκδικεί την ένταξη του Ολύμπου στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO
- Συνελήφθη αλλοδαπός με χειροβομβίδα στην Αθήνα


