Οι Αρχές ταυτοποίησαν άλλους επτά για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

Οι Αρχές ταυτοποίησαν άλλους επτά για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

Πρόκειται για Ελληνες, οι οποίοι είναι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού και συμμετείχαν στην επίθεση που έγινε στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Συνεχίζεται η έρευνα για τα επεισόδια που έκαναν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Αρχές ερευνούν εξονυχιστικά τα βίντεο από το Ολυμπιακό Στάδιο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ταυτοποίησαν άλλους επτά χουλιγκάνους.

Συγκεκριμένα, όπως  προέκυψε από την έρευνα που πραγματοποιεί η υποδιεύθυνση αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους, πρόκειται για γνωστούς οργανωμένους του Παναθηναϊκού.

Ολοι τους είναι Έλληνες και όλοι του είναι ενήλικες. Οι εν λόγω χουλιγκάνοι συμμετείχαν στην επίθεση που έγινε στον πάγκο του Ολυμπιακού στο 5ο λεπτό, ενώ είναι και μεταξύ αυτών που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ στο δεύτερο ημίχρονο.

Η έρευνα από την αστυνομία συνεχίζεται, με τις Αρχές να δουλεύουν πυρετωδώς για να ταυτοποιήσουν ακόμα περισσότερους χουκλιγκάνους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Το «καρφί» Μητσοτάκη στον Σαμαρά

Θυμήθηκε τα γεγονότα του 1993 (τα οποία είχε ξεχάσει όταν στηρίχτηκε από τον Σαμαρά για την ηγεσία της ΝΔ) ο Κυρ. Μητσοτάκης, προκειμένου να εκτοξεύσει «καρφί» στον πρώην πρωθυπουργό. Προειδοποιητικές βολές και από Βορίδη και κυβερνητική κλιμάκωση απέναντι στον Σαμαρά.

Γιάννης Μπασκάκης
Γιάννης Μπασκάκης

Χάρης Τζήμητρας στο in: Η Τουρκία συνεχίζει τις παραβατικές ενέργειες και επιβραβεύεται από τους συμμάχους

Η Τουρκία αναβαθμίζει το ρόλο της στην αμυντική διάταξη του ΝΑΤΟ, τονίζει μιλώντας στο in ο Χάρης Τζήμητρας, καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Τομεάρχης Εξωτερικής Πολιτικής της ΕΛΑΣ. Όσον αφορά τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, σημειώνει, ότι δεν πρέπει να υπάρχει η πολιτική της λευκής επιταγής, η οποία «και δεν μας στηρίζει απέναντι στην Τουρκία και μας βάζει σε κινδύνους».

Αλεξάνδρα Φωτάκη
Αλεξάνδρα Φωτάκη

Δικομανείς λόγω πανικού, στελέχη της ΝΔ προκαλούν τον Δημητριάδη να κάνει μήνυση στον Γλαβίνα που ασκεί κριτική

Ψάχνοντας καταφύγιο στο «η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα» οι γαλάζιοι Αλεξοπούλου και Λαζαρίδης προκλητικά ζητούν και τα ρέστα στον Θανάση Γλαβίνα του ΠΑΣΟΚ που ζητά διερεύνηση των σκανδάλων και στηλιτεύει τη στάση του Γρ. Δημητριάδη για την υπόθεση των υποκλοπών. Προκαλούν μάλιστα τον τελευταίο να μηνύσει τον Θανάση Γλαβίνα για να πάρουν την πληρωμένη απάντηση «Εδώ είμαι».

Σύνταξη

Ο Τζον Γουότερς απεχθάνεται το καλό γούστο, τον Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ και (πλέον) τα ναρκωτικά

Ο 80χρονος «Πάπας του Trash», ο Αμερικανός Τζον Γουότερς, αναπολεί την εποχή των οργισμένων ταινιών του κι αναρωτιέται τι στο καλό συμβαίνει στο μυαλό των ηγετών της Αμερικής σήμερα.

Έφη Αλεβίζου
Έφη Αλεβίζου

Ο Βαλαντσιούνας για τους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί στη Ζαλγκίρις Κάουνας

Ο έμπειρος Λιθουανός σέντερ θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του στη Ζαλγκίρις, με δηλώσεις του εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να γυρίσει στην ομάδα της πατρίδας του.

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Exit mobile version