Τα δεκάδες άδεια καθίσματα στην αίθουσα πιστοποίησαν τη μικρή απήχηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα και τα μεγάλα τραύματα που έχει δημιουργήσει για το κυβερνών κόμμα η Συμφωνία των Πρεσπών

Την πλάτη στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Νίκο Παππά γυρίζει η Μακεδονία, καθώς ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού βρέθηκε «αντιμέτωπος» με μια άδεια αίθουσα στην κεντρική του ομιλία στο Κιλκίς.

Μετά την αποδοκιμασία, κατά το πρωινό του περίπατο σε χωριό στο Κιλκίς, ο κ. Παππάς μίλησε ενώπιον 50 περίπου ανθρώπων. Εντύπωση δε προκάλεσε το γεγονός ότι ούτε ο τοπικός βουλευτής Θεόδωρος Παραστρατίδης δεν βρισκόταν στην αίθουσα.

Μοναδικός συμπαραστάτης ήταν ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

Τα δεκάδες άδεια καθίσματα στην αίθουσα πιστοποίησαν τη μικρή απήχηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα και τα μεγάλα τραύματα που έχει δημιουργήσει για το κυβερνών κόμμα η Συμφωνία των Πρεσπών.

[Πηγή: protothema.gr]

Νωρίτερα, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής βρέθηκε στο στόχαστρο πολιτών που πλέον αντιδρούν κάθε φορά που κάποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πάει στην περιοχή τους για να μιλήσει.

Ο Νίκος Παππάς δέχθηκε τις αποδοκιμασίες στο Κιλκίς, με πολίτες να του φωνάζουν πως είναι ανεπιθύμητος, ενώ ένας δημοτικός σύμβουλος του Δήμου επέδωσε και ψήφισμα, στο οποίο τα κυβερνητικά στελέχη χαρακτηρίζονται ανεπιθύμητα στην περιοχή.

«Προδώσατε τη Μακεδονία» του είπε χαρακτηριστικά ηλικιωμένος κάτοικος του ακριτικού χωριού Μεταμόρφωση, συμπληρώνοντας «κρίμα που σας έδωσα και την ψήφο μου», ενώ ο υπουργός προσπαθούσε να αναπτύξει τα επιχειρήματά του.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr