Ένας Έλληνας, μόνιμος κάτοικος Ουτρέχτης ο οποίος γνωρίζει το φερόμενο ως δράστη της επίθεσης στην Ουτρέχτη, μίλησε για τον 37χρονο Τούρκο σκιαγραφώντας το προφίλ του.

«Δεν ήταν καλά. Τον έχουν βγάλει σε μια εκπομπή στο youtube που πήγε μια δημοσιογράφος να του κάνει μια ερώτηση και αυτός άρχισε να της λέει πως είσαι έτσι, να μιλάει για το ντύσιμό της. Μα αν δεν σου αρέσουν τα πράγματα όπως είναι σήκω και φύγε, πήγαινε στην Τουρκία εφόσον δεν σου αρέσουν αυτά που βλέπεις» τονίζει ο Νίκος Μέτσιος μιλώντας στο News 24/7.

Ο ίδιος σημείωσε ότι είχε δει τον 37χρονο Τούρκο κάποιες φορές σε ένα μαγαζί το οποίο είναι σαν πρακτορείο ΟΠΑΠ. «Μένουμε στα 200 μέτρα, μπορεί να είναι και πιο κοντά» είπε.

Ερωτηθείς αν σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι αυτός είναι πιθανότατα ο δράστης της επίθεσης απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι όταν είδα τη φωτογραφία του δεν τον γνώρισα διότι το παλικάρι αυτό είχα να το δω σίγουρα μια πενταετία, αλλά κάποια στιγμή έβγαλαν στο facebook κάποια βιντεάκια τα οποία ήταν από το 2011 και λέω τι έγινε, αυτός είναι; Νόμιζα στην αρχή ότι είναι πλάκα, αλλά εν συνεχεία διαπίστωσα ότι μόνο πλάκα δεν είναι. Λέω, λοιπόν, ότι αυτόν τον ξέρω αλλά η μία φωτογραφία με την άλλη δεν έχουν καμία σχέση, και μετά σοκαρίστηκα, λέω τι έγινε, αυτός εδώ; Δεν ήταν καλά, το ξέραμε όλοι όσοι τον γνωρίζαμε».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι στο παρελθόν είχε μιλήσει μαζί του. «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μιλήσει, αλλά κάτι παραπάνω από καλημέρα και καλησπέρα δεν έχουμε πει. Τα τυπικά, ξέρετε» σημείωσε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο