Σαλαμίνα: Δύο συλλήψεις για απειλή και εξύβριση μετανάστη
Στη σύλληψη δύο ημεδαπών προχώρησε το τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Ασφάλειας Αττικής στη Σαλαμίνα
Στη σύλληψη δύο ημεδαπών προχώρησε το τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Ασφάλειας Αττικής στη Σαλαμίνα.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άντρες ηλικίας 24 και 18 ετών, κατηγορούμενοι για απειλή και εξύβριση με την επιβαρυντική περίσταση του εγκλήματος με ρατσιστικά χαρακτηριστικά και για απλή συνέργεια στις παραπάνω πράξεις, αντιστοίχως.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες χθες το βράδυ στη Σαλαμίνα, επιβαίνοντες σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, προσέγγισαν 30χρονο από το Πακιστάν και ο 24χρονος αφού κατέβηκε από την μοτοσυκλέτα, τον απείλησε και τον εξύβρισε για την εθνική του καταγωγή.
Επιπρόσθετα και στο πλαίσιο προανάκρισης που διενήργησε το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, ο 24χρονος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης παρόμοιων πράξεων σε βάρος του 30χρονου αλλοδαπού, που έγιναν κατά το πρόσφατο παρελθόν στην ίδια περιοχή.
Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.
- Και τώρα Ουκρανία; Γιατί όλα δείχνουν ραγδαίες εξελίξεις μέχρι και το καλοκαίρι
- Ουραγός η Ελλάδα στην απασχόληση σε τεχνολογία και γνώση
- Συνταγή: Ζυμαρικά φούρνου με λαχανικά
- Πόσο αξίζει σήμερα το ακριβότερο αθλητικό τρόπαιο στον κόσμο;
- Ο βαλλιστικός έλεγχος ούτε αθωώνει ούτε καταδικάζει τον ύποπτο για την δολοφονία Κερκ
- Οι μεγαλύτεροι φόβοι για την παγκόσμια οικονομία των υπεύθυνων χάραξης πολιτικής




