Δικογραφία για την επίθεση με ρόπαλα σε νεαρούς πρόσφυγες στην Κόνιτσα
Δικογραφία για απρόκλητη σωματική βλάβη, απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση και απειλή, σχηματίζει το αστυνομικό τμήμα της Κόνιτσας
Δικογραφία για απρόκλητη σωματική βλάβη, απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση και απειλή, σχηματίζει το αστυνομικό τμήμα της Κόνιτσας για την υπόθεση των 5 νεαρών Αφγανών, οι οποίοι έπεσαν θύματα ρατσιστικής βίας άγνωστων κουκουλοφόρων με ρόπαλα το βράδυ της Κυριακής σε γήπεδο μπάσκετ της περιοχής.
Όπως έγινε γνωστό, αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκαν οι πέντε πρόσφυγες, έτρεξαν έντρομοι στο αστυνομικό τμήμα και προσπάθησαν να εξηγήσουν στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί.
Το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μέχρι που να φτάσει ο διερμηνέας, έδωσε την ευκαιρία στους κουκουλοφόρους να εξαφανιστούν και οι έρευνες της αστυνομίας απέβησαν άκαρπες.
Οι αστυνομικοί μετέφεραν τους δύο πρόσφυγες, τον έναν τραυματία και τον δεύτερο σε κατάσταση σοκ, στο Κέντρο Υγείας.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει την αντίδραση των κατοίκων και του δήμου της Κόνιτσας που καταδικάζουν όσα συνέβησαν σε βάρος των νεαρών προσφύγων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Standard & Poor’s: Στο 1,7% κατεβάζει τον πήχη της ανάπτυξης της Ελλάδας
- Η Φαίη Σκορδά για τον σύντροφό της – «Έγινε ντόρος χθες, αλλά και πέρυσι μαζί ήμασταν εκεί»
- Ακρίβεια: Ανεβαίνουν οι τιμές παραγωγού στην Ευρωζώνη – Έρχεται νέο κύμα ανατιμήσεων το καλοκαίρι
- Σκιάθος: Η στιγμή που τα 4,9 Ρίχτερ ταρακουνούν το νησί – «Ενεργοποιήθηκε γνωστό ρήγμα», λέει ο Λέκκας
- Ο Μπρούνο Φερνάντες «καίγεται» για δύο ασίστ
- Ελένη Αντωνίου: Η διεθνής διαιτητής που συνέλαβε τον 89χρονο που άνοιξε πυρ στο κέντρο της Αθήνας (vid)




