Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Να πλησιάσει την τέταρτη θέση

Άρης: Να πλησιάσει την τέταρτη θέση

Η ομάδα του Παντελίδη θέλει να μειώσει στους τρεις βαθμούς τη διαφορά της από τον Ατρόμητο, με νίκη στο σημερινό (7 μ. μ) παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κλεάνθης Βικελίδης

Τα αποτελέσματα ήταν ιδανική για τον Άρη στην αγωνιστική που διανύουμε. Αρκεί η ομάδα του Σάββα Παντελίδη να κάνει το καθήκον της στο σημερινό (7 μ. μ) παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Με νίκη ο Άρης θα πλησιάσει σε απόσταση βολής (στους τρεις βαθμούς) τον Ατρόμητο και τη τέταρτη θέση. Ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει τους Κόρχουτ και Μπάσα που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τούς.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Τζανακάκης θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Βαλεριάνος το αριστερό, ενώ Ρόουζ και Βέλεθ θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Οι Σιώπης και Ματίγια θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Γκαρσία θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Λάρσον στην αριστερή και ο Τόνσο πίσω από τον Γιουνές που θα ξεκινήσει στη κορυφή της επίθεσης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024