Η ομάδα του Παντελίδη θέλει να μειώσει στους τρεις βαθμούς τη διαφορά της από τον Ατρόμητο, με νίκη στο σημερινό (7 μ. μ) παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κλεάνθης Βικελίδης
Τα αποτελέσματα ήταν ιδανική για τον Άρη στην αγωνιστική που διανύουμε. Αρκεί η ομάδα του Σάββα Παντελίδη να κάνει το καθήκον της στο σημερινό (7 μ. μ) παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Με νίκη ο Άρης θα πλησιάσει σε απόσταση βολής (στους τρεις βαθμούς) τον Ατρόμητο και τη τέταρτη θέση. Ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει τους Κόρχουτ και Μπάσα που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τούς.
Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Τζανακάκης θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Βαλεριάνος το αριστερό, ενώ Ρόουζ και Βέλεθ θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Οι Σιώπης και Ματίγια θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Γκαρσία θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Λάρσον στην αριστερή και ο Τόνσο πίσω από τον Γιουνές που θα ξεκινήσει στη κορυφή της επίθεσης.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.