
Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο
O Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 725,94 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,53%.
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του χρηματιστηρίου με την αγορά να διατηρεί το ανοδικό της momentum. Υπεραποδίδουν οι μετοχές της Πειραιώς, της Εθνικής και της ΔΕΗ. O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 725,94 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,53%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,35 εκατ. ευρώ. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,34%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,97%. Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Πειραιώς (+3,14%), της Εθνικής (+2,35%) και της ΔΕΗ (+2,19%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές των ΕΛΠΕ (-0,94%), της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (-0,91%), της Σαράντης (-0,83%) και της Τιτάν (-0,71%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τραπεζών (+1,48%) και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών (+1,33%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Κατασκευών (-0,75%) και των Τηλεπικοινωνιών (-0,54%).
Ανοδικά κινούνται 33 μετοχές, 19 πτωτικά και 11 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Revoil +9,23% και Δρομέας +6,82%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Καραμολέγκος -9,49% και Κέκροψ -2,27%.
Πηγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πανελλαδικές 2026: Πώς κινήθηκαν οι βάσεις εισαγωγής – Σε ποια τμήματα εκτοξεύτηκαν, που υποχώρησαν
- Κρήτη: Πανζουρλισμός στο Γραφείο Διαβατηρίων στο Ηράκλειο – Τρέχουν να προλάβουν την έκδοση με παλιά ταυτότητα
- Φωτιά στα Οινόφυτα – Επιχειρούν 4 εναέρια μέσα
- Η περίπτωση του ελεύθερου Κίναν Έβανς απασχολεί Euroleague και… Θεσσαλονίκη (vid)
- Λέτε να δούμε τον Τράβις Σκοτ στα Όσκαρ;
- Παραχώρηση ακινήτων στο Δήμο Ιεράπετρας











