Με Ντιγκινί και Τόνσο η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Εκτός οι διεθνείς Μίχαϊ Κόρχουτ και Μίτζεν Μπάσα.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του σήμερα (17/03) το απόγευμα για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (18/03, 7 μ.μ.). Ο Σάββας Παντελίδης μετά την προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή, που θα περάσει το βράδυ σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Σε αυτή συμμετέχει τόσο ο Νικολά Ντιγκινί όσο και ο Μάρτιν Τόνσο, ενώ απουσιάζουν οι διεθνείς Μίχαϊ Κόρχουτ και Μίτζεν Μπάσα, που κλήθηκαν στην εθνική Ουγγαρίας και Αλβανίας αντίστοιχα για τα δυο επόμενα ματς των προκριματικών του Euro 2020.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κλεάνθης Βικελίδης (18/03, 19:00) στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Hugo Sousa, Younes, Nico Martinez, Tonso, Matilla, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Ιντζόγλου.

* Εκτός έμειναν οι διεθνείς Mihaly Korhut και Migjen Basha, οι οποίοι θα ενσωματωθούν με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Ουγγαρίας και της Αλβανίας αντίστοιχα για τα προκριματικά του UEFA EURO 2020».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Βενιζέλος: Κράτος Δικαίου έχουμε, αλλά σκιές και παραβιάσεις υπάρχουν – Τι είπε για τη δίκη για το Μάτι;

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μίλησε για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα και σχολίασε την απόφαση για τη δίκη στο Μάτι, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Σύνταξη ΙΝ

Πάμε για δεύτερο... Καπιτώλιο; Βόμβα Τραμπ για τις εκλογές του Νοεμβρίου

«Αν όλα γίνουν έντιμα, θα αποδεχόμουν ευχαρίστως τα αποτελέσματα, αλλά αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα πρέπει να αγωνιστούμε για το καλό της χώρας», είπε σε μία δήλωση «βόμβα» ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σύνταξη ΙΝ

Όλα θα ήταν αλλιώς με Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου έδωσε το σύνθημα για το 2-2. Και ήταν τόσο καλός που όλοι σκέφτηκαν τα τρία ματς που δεν ήταν εκεί.

Σύνταξη ΙΝ

LIVE: Μαρσέιγ – Αταλάντα

LIVE: Μαρσέιγ - Αταλάντα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μαρσέιγ - Αταλάντα για τα ημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 8 HD.

Σύνταξη ΙΝ

LIVE: Ρόμα – Λεβερκούζεν

LIVE: Ρόμα - Λεβερκούζεν. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρόμα - Λεβερκούζεν για τα ημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 3 HD.

Σύνταξη ΙΝ

Τα «λιοντάρια»… θύμωσαν

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε μετά το πρώτο δεκάλεπτο και διέλυσε την Μπαρτσελόνα

Χριστόφορος Ευαγγελάτος
Χριστόφορος Ευαγγελάτος
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007