
Άρης: Αναχωρούν για τις πατρίδες τους Κόρχουτ και Μπάσα
Για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων Ουγγαρίας και Αλβανίας.
Μιχάι Κόρχουτ και Μίγκεν Μπάσα δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης τη Δευτέρα (18/3).
Συγκεκριμένα η Αλβανία του Μπάσα, θα παίξει με Τουρκία (22/03) και Ανδόρα (25/03), ενώ η Ουγγαρία του Κόρχουτ, με Σλοβακία (21/03) και Κροατία (24/03).
Αντιθέτως οι Ελληνας διεθνείς του Άρη, Μανώλης Σιώπης και Γιώργος Βαλεριάνος θα αγωνιστούν στο ματς με την ομάδα της Ριζούπολης και μετα θα ενσωματωθούν στην Εθνική Ελλάδος για τους αγώνες με το Λιχτενστάιν (23/3, Βαντούζ) και την Βοσνία (26/3, Ζένιτσα), στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για το 2020.
- Το Ιράν επιβεβαιώνει πως επιτέθηκε στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα

