Επίθεση στο σπίτι βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Δημητριάδη στην Πτολεμαϊδα
«Είναι μια ενέργεια απαράδεκτη που στρέφεται εναντίον της ίδιας της έννοιας δημοκρατίας», δήλωσε ο βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Δημητριάδης.
Επίθεση πραγματοποίησαν άγνωστοι στο σπίτι του βουλευτή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Δημητριάδη στην Πτολεμαΐδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 22:00 το βράδυ, , άγνωστοι έσπασαν με κομμάτι τσιμέντο την τζαμαρία στην κεντρική είσοδο της οικοδομής όπου κατοικεί o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλώντας, τηλεφωνικά, στο kozan.gr, ο κ. Δημητριάδης επιβεβαίωσε το γεγονός. «Είναι μια ενέργεια απαράδεκτη που στρέφεται εναντίον της ίδιας της έννοιας δημοκρατίας. Οι πραγματικοί υπεύθυνοι αυτής της ενέργειας είναι αυτοί που οπλίζουν χέρια νέων ανθρώπων με μίσος, μισαλλοδοξία και βία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, η αστυνομία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
- Golden Visa: Πώς επηρεάστηκαν οι τιμές των ακινήτων μετά την αύξηση του ορίου στις 800 χιλ. ευρώ
- Η διελκυστίνδα της Μέσης Ανατολής: Γιατί οι σύμμαχοι του Ιράν αποφεύγουν έναν ολοκληρωτικό πόλεμο με τις ΗΠΑ
- Χρήστος Ράμμος: Αποδομώντας το «Alitheia Forum» σε 218 λέξεις – «Ο ελεγχόμενος δεν μπορεί να προσδιορίσει πως θα του γίνει ο έλεγχος»
- Στα θρανία οι ασθενείς για τα δικαιώματά τους και την ψηφιακή υγεία
- Συνταγή: Λιγκουίνι με γαρίδες
- Ιράν: Εντείνει τις επιθέσεις σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις – 8 νεκροί από ισραηλινή επίθεση σε εκτοπισμένους στον Λίβανο
- Πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων χτυπήθηκε από βλήμα ανοικτά των ΗΑΕ
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 12 Μαρτίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/maximilien-t-scharner-GExOn1lUED0-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442