
Ο Μπέιλ θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Ρεάλ
Να κλείσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί ο Γκάρεθ Μπέιλ, σύμφωνα με τον μάνατζερ του
Ο Μπέιλ διανύει μια από τις χειρότερες σεζόν του φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και στο σύλλογο υπάρχουν έντονες σκέψεις για πώλησή του προσεχές καλοκαίρι.
Η επιστροφή μάλιστα του Ζιντάν στον πάγκο της βασίλισσας κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα για τον Ουαλό, καθώς οι δυο τους δεν είχαν τις καλύτερες δυνατές σχέσεις στην πρώτη θητεία του Γάλλου στην τεχνική ηγεσία.
Όλα δείχνουν πως σύντομα θα υπάρξει διαζύγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές, όμως ο μάνατζερ του 29χρονου ήρθε να δώσει νέα τροπή στην υπόθεση, τονίζοντας πως Μπέιλ θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Μαδρίτη.
Όπως δήλωσε ο Τζόναθαν Μπαρνέτ στο BBC, στόχος του πελάτη του είναι να παραμείνει και του χρόνου στη «βασίλισσα» και αν είναι δυνατόν να κρεμάσει τα παπούτσια του αγωνιζόμενος ακόμα με τα λευκά.
«Ο Μπείλ θέλει να ολοκληρώσει τη καριέρα του στη Ρεαλ και αν αυτό δεν συμβεί θα ξαναμιλήσουμε. Θα μιλήσει με τον Ζιντάν και ύστερα θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν».
- Ιράν: Σύγκρουση στους κόλπους του καθεστώτος – Για πραξικόπημα προειδοποιούν οι σκληροπυρηνικοί
- ΑΕΚ – Γκρόνινγκεν 2-1: Νίκησε, αλλά θέλει δουλειά η «Ένωση» (vids)
- Ουκρανία: Βαθαίνει η πολιτική κρίση – Ο Ζελένσκι εξετάζει την απόλυση του αρχηγού του στρατού λόγω διαδηλώσεων
- Άγιαξ – Ολυμπιακός: Μεγάλη ευκαιρία για τους Πειραιώτες με τον Γιάρεμτσουκ (vid)
- Συνελήφθη 33χρονη για εμπρησμό από πρόθεση στον Λόφο της Πνύκας – Άλλες δύο συλλήψεις σε Αττική και Κρήτη
- Η Λένα Χίντεϊ πιστεύει ότι η βιομηχανία του θεάματος προστατεύει τους κακοποιητικούς άνδρες


