
Θα πάει ο Τσίπρας στη Βολιβία τον Οκτώβρη;
Οι εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Έβο Μοράλες κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων τους μετά τη συνάντηση που είχαν στο Μαξίμου περίσσεψαν
Οι εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Έβο Μοράλες κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων τους μετά τη συνάντηση που είχαν στο Μαξίμου περίσσεψαν.
Μία από τις φράσεις του πρωθυπουργού προς τον κ. Μοράλες, ήταν ότι θα επανεκλεγεί πρωθυπουργός και θα έχει και την ευκαιρία να επισκεφθεί τη Βολιβία.
Σημείωσε μάλιστα, ο πρωθυπουργός ότι οι εκλογές θα γίνουν τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Βολιβία τον Οκτώβριο .
Και αφού εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα επανεκλεγεί πρωθυπουργός είπε ότι θα έχει και την ευκαιρία να επισκεφθεί τη Βολιβία.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι δύο. Το πρώτο αν θα γίνουν εκλογές τον Οκτώβρη όπως διατείνεται ο πρωθυπουργός και το δεύτερο αν η επίσκεψή του στη Βολιβία θα γίνει με την ιδιότητα του πρωθυπουργού ή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
- Αθηνών – Λαμίας: Καραμπόλα 7 οχημάτων στο ύψος της εξόδου για Λυκόβρυση
- Έμπολα: Στη Γερμανία ο Αμερικανός γιατρός που προσβλήθηκε στον Κονγκό, αφότου χειρούργησε ασθενή
- Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και… τώρα ΟΑΚΑ! (vid)
- Σακελλαρίδης για Γεωργιάδη: Για να έρθει κάποιος σε δύσκολη θέση, πρέπει να έχει «σπονδυλική στήλη»
- Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών – «Φωνάζουμε για το Κράτος Δικαίου, τότε και τώρα»
- Ιράν: Οι ΗΠΑ επιδιώκουν να ξεκινήσουν έναν νέο πόλεμο


