Οι θαυμαστές του Μέριλιν Μάνσον μπορούν να πάρουν μία μικρή «γεύση» από τις προσωπικές στιγμές του αγαπημένου τους καλλιτέχνη, καθώς η έπαυλη του εκκεντρικού Αμερικανού τραγουδιστή και μουσικού, βρίσκεται διαθέσιμη προς πώληση.

Στην κατοικία που βρίσκεται στην περιοχή Σαν Μάρκο του Λος Άντζελες ο τραγουδιστής, μουσικός και ηθοποιός Μέριλιν Μάνσον, ζούσε από το το τέλος της δεκαετίας του 1990 έως το 2004.

Η έπαυλη 177 τ.μ. περιγράφεται από το γραφείο ακινήτων «ως μία από τις μοναδικές κατοικίες στην ιστορία της περιοχής Χόλιγουντ Χιλς» υπογραμμίζεται ωστόσο ότι χρειάζεται «πλήρη ανακαίνιση».

Το τριώροφο περιφραγμένο οίκημα χτίστηκε το 1925, σε μεσογειακό στυλ και αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι, υπνοδωμάτια σε κάθε όροφο, πρωτότυπες πινελιές και μυστήριο σε κάθε γωνιά.

Η έπαυλη έχει βιτρό παράθυρα και πυργίσκο, ενώ στην ίδια έκταση υπάρχουν ξενώνας, λιμνούλα και πισίνα και φυσικά είναι πολύ κοντά στα καταπράσινα μονοπάτια και σε αθλητικά γήπεδα του Χόλιγουντ.

 

 

Για τους ενδιαφερόμενους, η πρώην κατοικία του Μέριλιν Μάνσον πωλείται στα 1.995.000 δολάρια.

Στην αγγελία, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ δεν παραλείπεται να αναφερθεί ότι η κατοικία σίγουρα έχει να διηγηθεί ενδιαφέρουσες ιστορίες, καθώς μεταξύ των πρώην ιδιοκτητών της ήταν στις αρχές της δεκαετίας του ’70 ο Μάρσαλ Τσες, συνιδρυτής της δισκογραφικής εταιρείας Rolling Stones και αργότερα ο shock-rocker, Μέριλιν Μάνσον.