Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τζέιμς Μποντ αλλάζει την Aston Martin του

Ο Τζέιμς Μποντ αλλάζει την Aston Martin του

Ο Τζέιμς Μποντ αποκτά εκτός από στυλ και οικολογική και αποφασίζει να κάνει μια σημαντική αλλαγή στην Aston Martin του

Γοητεία, στυλ, φονικά gadgets και όμορφες γυναίκες είναι μερικά από τα πρώτα πράγματα που σκέφτεται κανείς για τον θρυλικό πράκτορα «007», Τζέιμς Μποντ.  Σε όλα αυτά μπορείτε πλέον να προσθέσετε και το ενδιαφέρον του για την κλιματική αλλαγή, καθώς η Aston Martin του, γίνεται ηλεκτροκίνητη!

Πληροφορίες αναφέρουν πως στην ταινία «Shatterhand», την 25η ταινία της εικονικής σειράς φιλμ Τζέιμς Μποντ, θα γίνει η πρώτη αλλαγή, στο εμβληματικό αυτοκίνητο του μυστικού πράκτορα.

Και κάπως έτσι ο πράκτορας «007» αποκτά οικολογική συνείδηση, ενώ οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον γοητευτικό Τζέιμς Μποντ, να οδηγεί μια ηλεκτροκίνητη Aston Martin, αξίας 250.000 λιρών. Συγκεκριμένα, ο Ντάνιελ Κρεγκ θα καθίσει στο τιμόνι μιας Rapide E, ένα από τα μόλις 155 ηλεκτροκίνητα, που έχει φτιάξει η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Κάρι Φουκουνάγκα, τον σκηνοθέτη της ταινίας, που κάποιοι τον περιγράφουν ως άνθρωπο με έντονες οικολογικές ανησυχίες. «Είναι κάτι για το οποίο πίεσε ο Κάρι Φουκουνάγκα και οι παραγωγοί και ο Ντάνιελ Κρεγκ το δέχθηκαν. Θεώρησαν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπει ο Τζέιμς Μποντ σε ένα αυτοκίνητο με μηδενικούς ρύπους», ανέφερε πηγή της Sun.

Η «σχέση» του Τζέιμς Μποντ με την Aston Martin ξεκίνησε το 1964, όταν ο Σον Κόνερι οδήγησε μια DB5 στον «Χρυσοδάκτυλο».

Αντίστροφη μέτρηση

Τα γυρίσματα για τη νέα ταινία αναμένεται να ξεκινήσουν τον Απρίλιο, έπειτα από αρκετές καθυστερήσεις και την αντικατάσταση του Ντάνι Μπόιλ, εξαιτίας των «δημιουργικών διαφορών» που είχε ο σκηνοθέτης με τους παραγωγούς.

Πρόσφατα, αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο σενάριο προκάλεσαν περαιτέρω καθυστέρηση στην προβολή της ταινίας, που τώρα αναμένεται τον Απρίλιο του 2020.

Ο Ράμι Μάλεκ, ο οποίος φέτος κέρδισε το Οσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου, για την ταινία «Bohemian Rhapsody», είναι στις τελικές διαπραγματεύσεις προκειμένου να υποδυθεί τον «κακό» του φιλμ.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024