Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πελεγρίνης: Ο Τσίπρας ήταν αντιμνημονιακός, το πάλεψε έξι μήνες αλλά έκανε στροφή...

Πελεγρίνης: Ο Τσίπρας ήταν αντιμνημονιακός, το πάλεψε έξι μήνες αλλά έκανε στροφή…

Μιλώντας για την διαπραγμάτευση του πρώτου εξαμήνου της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο Θεοδόσης Πελεγρίνης, δικαιολογώντας τη στάση του Αλέξη Τσίρπα είπε ότι «το λογικό είναι, όταν βλέπεις τείχος, να αλλάξεις και να πας παρακάτω»

Στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον πρωθυπουργό και  στο κόστος της διαπραγμάτευσης που είχε κάνει η παρούσα κυβέρνηση αναφέρθηκε ο νέος υποψηφίος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρύτανης του πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόσης Πελεγρίνης.

Μιλώντας για την διαπραγμάτευση του πρώτου εξαμήνου της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο Θεοδόσης Πελεγρίνης, δικαιολογώντας τη στάση του Αλέξη Τσίρπα είπε ότι «το λογικό είναι, όταν βλέπεις τείχος, να αλλάξεις και να πας παρακάτω».

Μιλώντας στο Θέμα Fm σημείωσε πως «ο Τσίπρας ήταν αντιμνημονιακός, το πάλεψε έξι μήνες, δεν μπόρεσε να φτάσει εκεί που ήθελε και έκανε τη στροφή. Αυτή η στροφή οδήγησε την Ελλάδα εκτός μνημονίου. Το σημαντικό είναι αν αυτή η στροφή είχε αποτέλεσμα, και είχε. Βγήκαμε από τα μνημόνια», είπε ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αναφερόμενος στο κόστος της διαπραγμάτευσης Τσίπρα, ο Θεοδόσης Πελεγρίνης ανέφερε, «να δεχτώ ότι χάθηκαν αρκετά δισ. ευρώ. Το θέμα είναι ότι αν έμενε σε αυτή την αδιάλλακτη πολιτική, τα πράγματα θα ήταν χειρότερα για τη χώρα μας».

Σε άλλο σημείο υποστήριξε πως εκτιμά των Αλέξη Τσίπρα από τα αποτελέσματα των ενεργειών του. «Μπορεί να τα αμφισβητήσει κανείς τα αποτελέσματα;» αναρωτήθηκε.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024