
Ομοσπονδία Αστυνομικών για Κυρίτση: Μπερδεύει μολότοφ με τρικάκια
Την έντονη αντίδραση του προέδρου της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρη Γερακαράκου, προκάλεσε η προκλητική δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση «δεν θυμάμαι κανείς να έχει σκοτωθεί από μολότοφ»
Την έντονη αντίδραση του προέδρου της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρη Γερακαράκου, προκάλεσε η προκλητική δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση «δεν θυμάμαι κανείς να έχει σκοτωθεί από μολότοφ».
Σε ανάρτηση του στο facebook ο κ. Γ ερακαράκος επεσήμανε ότι: «Δυστυχώς, ο Βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, κύριος Κυρίτσης Γεώργιος, μπερδεύει τις μολότοφ με τις μπογιές και τα τρικάκια, θεωρώντας αυτές ως ένα ήπιο μέτρο αντίδρασης. Τον προκαλούμε λοιπόν, στην πρώτη επίθεση που θα δεχθεί αστυνομικός από μολότοφ, να έρθει στο νοσοκομείο και να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τη φονικότητα αυτών των όπλων. Και φυσικά λυπούμαστε που ξεχνάει ότι στην δημοκρατία δεν έχει θέση η βία αλλά ο διάλογος».
- Ρέθυμνο: Γυναίκα μπήκε στη θάλασσα για να δώσει τέλος στη ζωή της
- Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Σπάει την σιωπή της η κοπέλα του δράστη – «Του είπα μην πας για κανένα λόγο»
- Miami Vice: Η αλήθεια κρύβεται στα παστέλ κοστούμια των 80s – Η σειρά που έκανε κουλ τους ντετέκτιβ
- Ο αριθμός των ανθρώπων με ακρωτηριασμούς θα αυξηθεί στη Γάζα, καθώς το Ισραήλ εμποδίζει την παροχή βοήθειας
- Gazzetta dello Sport: «Ανοιχτός στο να αναλάβει την Εθνική Ιταλίας ο Γκουαρντιόλα»
- Δίκη για έκρηξη στους Αμπελόκηπους: 19 και 8 χρόνια κάθειρξη στις δύο γυναίκες – Αθωώθηκε ο Ρωμανός

