Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επαφές με την Παρί Σεν Ζερμέν ο Ζοσέ Μουρίνιο

Επαφές με την Παρί Σεν Ζερμέν ο Ζοσέ Μουρίνιο

Σε συζητήσεις με τους Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται ο Ζοσέ Μουρίνιο που φλέρταρε και με τη Ρεάλ προτού επιστρέψει τελικά στη Μαδρίτη ο Ζινεντίν Ζιντάν

Τις προηγούμενες εβδομάδες, το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο είχε ακουστεί έντονα για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως αντ’ αυτού οι Μερένχες αποφάσισαν να φέρουν στη Μαδρίτη τον Ζινεντίν Ζιντάν, 8 μήνες μετά την αποχώρησή του. Οι εξελίξεις αυτές οδήγησαν τον Πορτογάλο τεχνικό να αναζητήσει αλλού το μέλλον του και φαίνεται πως νέο φαβορί για την πρόσληψη του Πορτογάλου είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Γάλλοι γνώρισαν ένα ακόμη ντροπιαστικό αποκλεισμό από το Champions League και η θέση του Τόμας Τούχελ βρίσκεται στον αέρα. Η νέα αποτυχία των Παριζιάνων να κάνουν το κάτι παραπάνω στη διοργάνωση έχει προκαλέσει έντονες αμφιβολίες προς το πρόσωπο του Γερμανού και οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν πάρει την απόφαση να τον αποδεσμεύσουν.

Πρώτος επιλαχών για τη διαδοχή του είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία του να δουλέψει στην πρωταθλήτρια Γαλλίας. Όπως αναφέρουν γαλλικά μέσα, ο 56χρονος βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρί για να αναλάβει από τη νέα σεζόν , επιστρέφοντας ξανά στους πάγκους μετά την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024