Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χιονοθύελλα στην Στερεά Ελλάδα: Δίπλωσε νταλίκα, εγκλωβίστηκαν ΙΧ

Χιονοθύελλα στην Στερεά Ελλάδα: Δίπλωσε νταλίκα, εγκλωβίστηκαν ΙΧ

Προβλήματα έχει προκαλέσει ήδη η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες την Στερεά Ελλάδα. Σφοδρή χιονοθύελλα σημειώνεται στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, εξαιτίας της οποίας νταλίκα δίπλωσε και αρκετά ΙΧ έχουν εγκλωβιστεί.

Προβλήματα προκαλεί ήδη η απότομη αλλαγή των καιρικών συνθηκών τις τελευταίες ώρες, στην Στερεά Ελλάδα. Η ηλιοφάνεια και οι υψηλές θερμοκρασίες, έδωσαν τη θέση τους σε έντονες καταιγίδες στα πεδινά και σε χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Σύμφωνα με το star κεντρικής Ελλάδας το σφοδρή χιονοθύελλα επικρατεί στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού. Στο 16ο χιλιόμετρο δίπλωσε νταλίκα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν και πολλά οχήματα των οποίων οι οδηγοί αιφνιδιάστηκαν.

Μηχανήματα ενεργούν στο σημείο και προσπαθούν να καθαρίσουν το οδόστρωμα. Η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία από το ύψος του νοσοκομείου Λαμίας και δεν επιτρέπει σε κανένα όχημα που δεν διαθέτει αλυσίδες να συνεχίσει.

Παράλληλα, χιονόπτωση επικρατεί και στο δρόμο Λαμίας – Καρπενησίου. Μηχανήματα επιχειρούν προκειμένου να κρατήσουν το οδόστρωμα ανοιχτό.

Χιονοθύελλα και στο νομό Λάρισας

Χιονοθύελλα είδαν το βράδυ της Τρίτης σε περιοχές του Τυρνάβου από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει το νομό Λάρισας. Όπως μεταδίδει το Onlarissa.gr η χιονοθυελλα ήταν έντονη από το μεσημέρι στη Βερδικούσια.

Νωρίτερα, λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούν στην περιοχή της παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου τρία δέντρα έπεσαν στον δρόμο ανάμεσα από Κιλελέρ-Λοφίσκο και Μέλισσα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων ήταν δύσκολη, ενώ στο σημείο κατέφτασε όχημα της Πυροσβεστικής που πραγματοποίησε την κοπή των δένδρων.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024