
Αρμάνι Μιλάνο: Προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού
Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό για τους Ιταλούς και έτσι οι Τζέρελς, Νέντοβιτς και Νάναλι θα λείψουν από το ματς με τη Ρέτζιο Εμίλια για διαφορετικούς λόγους.
Αρμάνι και Ολυμπιακός δίνουν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Μιλάνο για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (14/3, 21:45), με τα προβλήματα να μην λείπουν για τους Ιταλούς.
Σύμφωνα με ενημέρωση της ομάδας, ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Κέρτις Τζέρελς, Νεμάνια Νέντοβιτς και Τζέιμς Νάναλι για τον αγώνα του πρωταθλήματος με τη Ρέτζιο Εμίλια (11/3, 21:30)
Ο πρώτος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο δεξί γόνατο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους. Από εκεί και πέρα ο δεύτερος έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης, ενώ ο τρίτος θα επιστρέψει από τις ΗΠΑ την Τρίτη (12/03) όπου και βρέθηκε κατόπιν άδειας για προσωπικούς λόγους.
Φυσικά άπαντες αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά με τον Ολυμπιακό, με τους Ιταλούς να κάνουν ουσιαστικά ροτέισον στο ματς του πρωταθλήματος.
ROSTER REPORT: non sono disponibili a Reggio Emilia Curtis Jerrells (ginocchio destro, a riposo precauzionale) e Nemanja Nedovic (riposo). James Nunnally non è con la squadra per motivi personali. #WeNotMe
— Olimpia Milano (@OlimpiaMI1936) March 11, 2019
- Πέτσας: Διαφωνεί με τις άρσεις ασυλίας – Ανακοίνωσε ότι θα απέχει από την ψηφοφορία
- ΠΑΣΟΚ σε Γεωργιάδη: Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης – Φοβάται κάτι και εξανίσταται;
- Απονομή του Μεταλλίου του Δήμου Αθηναίων στον Πρίγκιπα Αλβέρτο Β΄ του Μονακό
- Άρης: Με Σιάο, Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο απέναντι στον Πανιώνιο!
- Σοφία Βόσσου: Εξοργισμένη με δημοσίευμα που γράφει ότι πέθανε
- Ακίνητα: Τι πρέπει να δηλώσετε στο Μητρώο Ιδιοκτησίας και Διαχείρισης Ακινήτων (ΜΙΔΑ)

