Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καθαρά Δευτέρα: Ουρές στην επιστροφή των εκδρομέων

Καθαρά Δευτέρα: Ουρές στην επιστροφή των εκδρομέων

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, με την τροχαία να ενημερώνει πως έχουν σχηματιστεί μεγάλες ουρές, τόσο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, όσο και στην Αθηνών-Λαμίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, με την τροχαία να ενημερώνει πως έχουν σχηματιστεί μεγάλες ουρές, τόσο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, όσο και στην Αθηνών-Λαμίας.

Στην ε.ο. Αθηνών-Κορίνθου τα οχήματα κινούνται με αργή ταχύτητα μετά την Κινέττα, ενώ στα διόδια του Ισθμού οι ουρές φθάνουν τα 100 μέτρα. Στην ε.ο. Αθηνών-Λαμίας οι ουρές των αυτοκινήτων ξεπερνούν τα 300 μέτρα.

Ο Αστυνόμος Β’ Γεώργιος Αρσένος από τον θάλαμο επιχειρήσεων της τροχαίας Αττικής μιλώντας στον ρ/σ Θέμα ε ότι τα οχήματα κινούνται με μικρές ταχύτητες στα διόδια Καλαμακίου στην Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της μαλακάσας στην Ε.Ο Αθηνών λαμίας ενώ αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στις Λεωφόρους Μαρκοπούλου, Μαραθώνος και στην παραλιακή.

Μετ’ εμποδίων πραγματοποιείται και η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη.

Μεγάλος είναι ο όγκος των οχημάτων, που κινούνται στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών. Σε ορισμένα σημεία η ταχύτητα των οχημάτων μειώνεται.

Αρκετή κίνηση παρατηρείται στην είσοδο της πόλης από το Δερβένι.
Ουρά ενός χιλιομέτρου σχηματίζουν τα οχήματα των εκδρομέων στα διόδια των Μαλγάρων. Ανά διαστήματα οι υπεύθυνοι των διοδίων σηκώνουν τις μπάρες και τα αυτοκίνητα διέρχονται δωρεάν με σκοπό την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας.
Κλιμάκια της Τροχαίας βρίσκονται επί ποδός σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου και μεριμνούν για την ομαλή ροή των οχημάτων και την τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024