Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πασχάλης βάζει «φωτιά» στο πατρινό καρναβάλι

Ο Πασχάλης βάζει «φωτιά» στο πατρινό καρναβάλι

Στο 4ο φετινό Μπουρμπούλι ο αγέραστος θρύλος της ποπ μουσικής Πασχάλης, παρέσυρε τον κόσμο σε ένα ανεπανάληπτο πάρτυ με αγαπημένα τραγούδια

Ένα «ποτάμι» καρναβαλιστών ξεχύθηκε στους δρόμους της Πάτρας το Σάββατο, μετατρέποντας την πόλη σε ατέλειωτο πεδίο χαράς και διασκέδασης, ενώ στο 4ο φετινό Μπουρμπούλι ο αγέραστος θρύλος της ποπ μουσικής Πασχάλης, παρέσυρε τον κόσμο σε ένα ανεπανάληπτο πάρτυ με τραγούδια από τους Olympians από τα 60 & 70’s, αλλά και με προσωπικές του επιτυχίες από τις δεκαετίες 80’s και 90’s μέχρι σήμερα!

Περισσότεροι από 40.000 νέες και νέοι της Πάτρας, που αποτελούν κάθε χρόνο την «ψυχή» του πατρινού καρναβαλιού, πήραν μέρος στην νυχτερινή παρέλαση, η οποία χαρακτηρίζεται, ως η πιο μεγάλη νύχτα της καρναβαλικής Πάτρας.

Οι φωτισμοί, τα χρώματα, ο αυθορμητισμός, η ευρηματικότητα, η σάτιρα και το κέφι των καρναβαλιστών, συνδυάστηκαν με ένα μοναδικό τρόπο, προσφέροντας στους χιλιάδες επισκέπτες του πατρινού καρναβαλιούμ ένα φαντασμαγορικό θέαμα.

https://www.instagram.com/p/BuzeVU0FYL5/?utm_source=ig_web_copy_link

Μπουρμπούλια με τον Πασχάλη

Μπορεί ο Πασχάλης στο 3ο Μπουρμπούλι να μάγεψε και να ξεσήκωσε τους πολυάριθμους φίλους των Μπουρμπουλιών, που γέμισαν το Royal Theater, ωστόσο μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετή γι’ αυτό και ο Πασχάλης ανέβηκε και πάλι στη σκηνή του Royal, μαζί με τη Σοφία Αρβανίτη, απογειώνοντας με τις επιτυχίες τους τον τελευταίο Χορό του Ντόμινο για το 2019!

https://www.instagram.com/p/BuzcjzBFDzD/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο αγέραστος θρύλος της ποπ μουσικής που πριν λίγο καιρό έβγαλε το δίσκο «Πασχάλης Live 2018 – The Party goes on», παρέσυρε τον κόσμο σε ένα ανεπανάληπτο πάρτυ με τραγούδια από τους Olympians από τα 60 & 70’s, αλλά και με προσωπικές του επιτυχίες από τις δεκαετίες 80’s και 90’s μέχρι σήμερα!

Μεταξύ άλλων ο Πασχάλης τραγούδησε “Το Κορίτσι του Μάη”, το “Σχολείο”, το τραγούδι “Τρόπος”, τον “Αλέξη”, τη “Συγνώμη”, το “Μάθημα Σολφέζ” της Eurovison, το “Αν μια μέρα σε χάσω”, το “Φύγε σε παρακαλώ”, το “Παραδώσου Λοιπόν”, το “Κατερίνα Κατερινάκι” και πολλά άλλα. “Είσαι το ταίρι μου.

Τον αγαπημένο Πασχάλη επί σκηνής συνόδεψαν, σε κιθάρα και φωνή ο Stelios Mac και φυσικά το συγκρότημα Passepartout.

Tα κινητά των θεατών πήραν φωτιά και όλοι και όλες ήθελαν να απαθανατίσουν τον Πασχάλη…

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024