Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχθηκε προπονητής της Μπουντούτσνοστ, Γιασμίν Ρέπεσα, μετά την ήττα της ομάδας του με 89-76 για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο πρώτο ημίχρονο και έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη. Από την άλλη, οι παίκτες του έκαναν πολλά λάθη, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά και δεν κατάφεραν να βάλουν δύσκολα στους Πειραιώτες.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κροάτης κόουτς:
«Όταν επιτρέπεις σε ομάδα του επιπέδου του Ολυμπιακού να κάνει ό,τι θέλει στο πρώτο ημίχρονο, με εύκολες πάσες, ελεύθερα τρίποντα και επιθετικά ριμπάουντ, τότε πάντα είναι δύσκολο. Όταν πήραν αυτοπεποίθηση –και τους δώσαμε αρκετή εμείς- τότε ήταν πολύ δύσκολο να το γυρίσουμε. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την ήττα.
Μετά από δικό μου τάιμ άουτ, επιστρέψαμε και ισορροπήσαμε το παιχνίδι, αλλά εάν θυμάμαι καλά, τότε κατάφεραν να σκοράρουν στις 5-6 ελεύθερες καταστάσεις τους. Από την άλλη, δεν καταφέραμε να μείνουμε κοντά στο μπόνους των βολών.
Στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε και κάναμε λάθη, επιθετικά και αμυντικά, αλλά είναι σημαντικό που βγάλαμε μία αντίδραση μέχρι το τέλος. Αυτό είναι σημαντικό για μένα, ότι δεν το παρατήσαμε».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Η Ολιμπίκ Λυών βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα από τα σοβαρότερα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα της σύγχρονης ιστορίας της, καθώς απειλείται ακόμη και με αποβολή από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εξαιτίας πιθανής παραβίασης των κανονισμών οικονομικής βιωσιμότητας της UEFA.
Ποιοι κολοσσοί του NBA προσπάθησαν να αποκτήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, πριν τη λήξη των μεταγραφών και γιατί το Λος Άντζελες φαντάζει ως ο επόμενος σταθμός του.