
Άρης : Δεν άνοιξε τα χαρτιά του για Ολυμπιακό ο Παντελίδης
Ο προπονητής του Άρη συνεχίζει τις δοκιμές του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (10/3, 19:30)
Σημαντικό για τον Άρη είναι το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (10/3, 19:30), καθώς θέλει να επιβεβαιώσει την ανοδική του πορεία και να δώσει συνέχεια στο σερί των θετικών αποτελεσμάτων. Ο Σάββας Παντελίδης συνεχίζει τις δοκιμές του, κρατώντας πάντως κλειστά μέχρι στιγμής τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Ο προπονητής του Άρη, πάντως, δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ δυο είναι οι θέσεις για τις οποίες φαίνεται ότι δεν έχει αποφασίσει. Ο Ντιγκινί θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του, ο Τόνσο δεν μπορεί να βγάλει 90 λεπτά, καθώς προέρχεται απο τραυματισμό και πίσω απο τον Γιουνές θα αγωνιστεί ένας εκ των Μαρτίνες, Φετφατζίδη.
Ακόμα, για το δεξί άκρο της άμυνας υπάρχει η προφανής λύση του Τζανακάκη, που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του, ενώ δοκιμάστηκε και ο Βαλεριάνος που τα πήγε εξαιρετικά στη θέση αυτή στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.
- Γραμμή 3 του μετρό: Κλειστοί σταθμοί και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα «Ευαγγελισμός – Κατεχάκη»
- Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ: Ο Σιπιόνι έγινε αναγκαστική αλλαγή (vid)
- Σφοδρή σύγκρουση Καμπαγιάννη – Γεωργιάδη για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Φελλός υπουργός» – «Αναρχοαριστερός της συμφοράς»
- Φορολογική ανισότητα: Βαριά η φορολογία για τους μισθωτούς, ελαφριά για το κεφάλαιο
- Η UM πραγματοποίησε την 9η ετήσια Impact Day
- Ο Φύλακας στη Σίκαλη έγινε 75 ετών – 10 πράγματα που ίσως δεν είναι γνωστά για τον Τζ. Ντ. Σάλιντζερ



