Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτός είναι ο καλλονός σύντροφος της Μόνικα Μπελούτσι

Αυτός είναι ο καλλονός σύντροφος της Μόνικα Μπελούτσι

Σύμφωνα με το Vanity Fair της Γαλλίας, ο Νικολά είναι Γάλλος καλλιτέχνης και σκηνογράφος, ενώ έχει κάνει και ένα πέρασμα από το χώρο του μόντελινγκ

Η επανεμφάνιση της ιταλίδας ηθοποιού Μόνικα Μπελούτσι, προκάλεσε συζητήσεις. Ο λόγος; Το νέο της αμόρε ο οποίος είναι 17 χρόνια νεότερός της.

Η Μόνικα Μπελούτσι αποκάλυψε την ύπαρξη ενός νέου άνδρα στη ζωή της τον Μάιο του 2017, τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Βενσάν Κασέλ.

Πριν από λίγες ημέρες έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της με τον 36χρονο σύντροφό της Νικολά Λεφέβρ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, στο πιο σημαντικό σόου, αυτό της Chanel.

Η 54χρονη ηθοποιός πιασμένη χέρι – χέρι με τον αγαπημένο της, έδειχνε πολύ χαλαρή και ευτυχισμένη.

Σύμφωνα με το Vanity Fair της Γαλλίας, ο Νικολά είναι Γάλλος καλλιτέχνης και σκηνογράφος, ενώ έχει κάνει και ένα πέρασμα από το χώρο του μόντελινγκ.

Οπως αναφέρει ο ANT1, μιλώντας για τον νέο της σύντροφο, ο 2017 η Μόνικα Μπελούτσι είχε δηλώσει στο Paris Match, ««Ψάχνω για έναν κανονικό άντρα. Αυτόν που θα βγάλει έξω τα σκουπίδια, που θα πληρώσει τους λογαριασμούς και θα αναλάβει όλη την καθημερινότητα, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πάνω από όλα είμαι μια γυναίκα και μια μητέρα. Ο άνθρωπος λοιπόν με τον οποίο μοιράζομαι τη ζωή μου, δεν κάνει την ίδια δουλειά με μένα, αλλά ταξιδεύει πολύ. Δεν ξέρω αν είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Ο ρυθμός της ζωής του, του επιτρέπει να καταλάβει την δική μου, δεν θα ήμουν ικανή για μια τακτική και δομημένη ύπαρξη».
Σύμφωνα με το περιοδικό Voici, που είχε κυκλοφορήσει τις πρώτες παπαράτσι φωτογραφίες του ζευγαριού, ο Λεφέβρ είναι ιδιοκτήτης γκαλερί στο Παρίσι καθώς και μανιώδης συλλέκτης αντικών και παλαιών αντικείμενων, ενώ λατρεύει τα ταξίδια.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024