
Βενεζουέλα : Το καθεστώς άφησε ελεύθερο τον αμερικανό δημοσιογράφο
Ο αμερικανός δημοσιογράφος βρίσκεται σε αεροδρόμιο του Καράκας και περιμένει για να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τις ΗΠΑ.
Οι αρχές της Βενεζουέλας άφησαν ελεύθερο το απόγευμα της Τετάρτης (τα ξημερώματα της Πέμπτης ώρα Ελλάδας) τον αμερικανό δημοσιογράφο Κόντι Γουέντλ, ο οποίος είχε συλληφθεί χθες το πρωί, μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός WPLG Local 10, που εδρεύει στο Μαϊάμι.
Ο σταθμός, ένα από τα ΜΜΕ για τα οποία εργάζεται ο Γουέντλ, πρόσθεσε ότι ο δημοσιογράφος βρίσκεται σε αεροδρόμιο του Καράκας και περιμένει για να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τις ΗΠΑ.
Δεν αποκάλυψε τις πηγές του, τόνισε πάντως ότι η μητέρα του αμερικανού δημοσιογράφου «ανακουφίστηκε» όταν έμαθε το νέο.
Πηγή: ΑΠΕ
- Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Είχα μείνει έγκυος και απέβαλλα»
- Προειδοποίηση Πιερρακάκη στο ΔΝΤ: Κίνδυνος μεγάλης ενεργειακής κρίσης με κλειστά τα Στενά του Ορμούζ
- Κεφαλονιά: «Σήμερα έχω τον γάμο και την κηδεία της κόρης μου» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/4): Πού θα δείτε το σημαντικό ματς του Παναθηναϊκού και τα υπόλοιπα ματς της Euroleague
- ΠΑΣΟΚ: Λόγια του αέρα η ανάληψη ευθύνης από τον Μακάριο Λαζαρίδη – Οφείλει να τον αποπέμψει ο Μητσοτάκης
- Μυστήριο για σοβαρό τραυματισμό 17χρονης στην Κοζάνη – Νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου και ρήξη τυμπάνου



