
Έτοιμα για τη ρεβάνς με την Σαν Αντρέου τα κορίτσια του Ολυμπιακού
Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται το Σάββατο στις 16:45 την ισπανική ομάδα στο Παπαστράτειο με στόχο την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας
Στον επαναληπτικό με την Σαν Αντρέου για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας έχει επικεντρωθεί η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.
Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη το Σάββατο (9/3) στις 16:45 θα υποδεχθεί στο Παπαστράτειο την ισπανική ομάδα, την οποία είχε κερδίσει στο πρώτο ματς με 16-7, με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στο Final 4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Ελευθερία Πλευρίτου στις δηλώσεις της ενόψει της μεγάλης μάχης, κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει σε μια ακόμα σπουδαία επιτυχία.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το Σάββατο παίζουμε το δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι με την Ισπανική Σαν Αντρέου, ενόψει του Final 4 της Ευρωλίγκα. Έχουμε μεγάλο προβάδισμα με διαφορά 9 γκολ από το προηγούμενο παιχνίδι αλλά αυτό δεν θα μας καθησυχάσει. Θα μπούμε από την αρχή του παιχνιδιού δυνατά και θέλουμε ο κόσμος να έρθει να μας υποστηρίξει γιατί μας δίνει δύναμη».
- Τροχαία – Γιατί πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί το καλοκαίρι
- «Ο Έμπολα μπορεί να νικηθεί»: Η Ουγκάντα ανακοίνωσε την ίαση του τελευταίου μολυσμένου ασθενή
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- Επισήμως κυβέρνηση υποδίκων και για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η Νέα Δημοκρατία
- Ακρίβεια: Προς νέα άνοδο ο πληθωρισμός τροφίμων – Οι ακραίοι καύσωνες «πιέζουν» περισσότερο από τον πόλεμο
- Είναι η Μάσα και ο Αρκούδος πράκτορας του Πούτιν; – Σάλος στη Βρετανία για την «πλύση εγκεφάλου στα παιδιά»






