
Δικηγόρος Ουάρντα: «Τον έβριζαν χυδαία, ζήτησε συγγνώμη»
Ο Αμρ Ουάρντα απολογήθηκε για την υβριστική ανάρτηση που έκανε στα social media, ενώ ο δικηγόρος του τόνισε ότι ζήτησε συγγνώμη ο παίκτης πριν από την εναντίον του δίωξη
Ο Αμρ Ουάρντα απολογήθηκε για την ανάρμοστη ανάρτηση που έκανε στα social media μετά τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ και την απέδωσε στην ένταση της στιγμής.
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου έχει ασκήσει στον παίκτη, δίωξη για δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και ο δικηγόρος του Αιγύπτιου εξτρέμ, Αργύρης Λίβας, ζήτησε την απαλλαγή του και μεταξύ άλλων ανέφερε τον λόγο που προέβη στην υβριστική ανάρτηση.
«Υπήρξε μεγάλη ένταση στο παιχνίδι και κάποιοι μεμονωμένοι φίλαθλοι της ΑΕΚ τον εξύβριζαν χυδαία. Εκείνος εκνευρίστηκε και πήγε και έκανε αυτή την ανάρτηση.
Αμέσως μετά, όμως, ζήτησε συγγνώμη απ’ όλους και από την ΑΕΚ. Και η συγγνώμη του ήρθε πριν την άσκηση της δίωξης και στο ίδιο Μέσο, συνεπώς πρέπει να ληφθεί υπόψη».
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Ομάδα διαχείρισης κρίσεων στην ΕΕ για σπάνιες γαίες – Κλιμάκωση με Κίνα
- Ο Νικήτας Κακλαμάνης για τη Μάρω Κοντού: «Μπροστά στην άδεια καρέκλα σου, ένα ποτήρι ουίσκι κι ένα τσιγάρο»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Οδύσσεια: Το ένα πράγμα που δεν πρόκειται να κάνει ξανά ο Ματ Ντέιμον
- Κύπρος: Επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες 27 έως 29 Ιουλίου – Στο πλαίσιο της αποστολής Καλών Υπηρεσιών




