Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα τον ρίξεις τις Απόκριες ανάλογα με την περίσταση

Πώς θα τον ρίξεις τις Απόκριες ανάλογα με την περίσταση

Πατρινό Καρναβάλι ήρθες πάλι νωρίς

Έφτασε αυτή η περίοδος του χρόνου που οι άντρες θα ντυθούν γυναίκες, γιατί για κάποιο λόγο είναι αστείο και οι γυναίκες θα ντυθούν σέξι νοσοκόμες, σέξι γατούλες και σέξι καλόγριες, γιατί για κάποιο λόγο είναι… σέξι. Οι υπόλοιποι θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες: σε αυτούς που θα πάρουν σβάρνα τα μπαράκια και τα πάρτι για να πιουν θάλασσες και σε εκείνους που θα βρίζουν (για μία ακόμη χρονιά) τις Απόκριες και θα μας υπενθυμίζουν πόσο τις μισούν και ότι δεν σκοπεύουν να βγουν και να δουν όλα αυτά τα καραγκιοζολίκια. Αν όμως στο δικό σου το μυαλό βρίσκεται μόνο το ερωτικό αντικείμενο του πόθου σου, δεν σε αφορά ούτε τι καιρό κάνει ούτε σε ποιο μαγαζί θα πας την Κυριακή πριν την Καθαρά Δευτέρα. Σε ενδιαφέρει το πώς θα τον τυλίξεις στα δίχτυα σου μέρες που ναι.

Είναι φίλος σου; Είσαι σε αυτήν την γκρίζα ζώνη της φιλίας και δεν ξέρεις αν πρέπει να του μιλήσεις για τα συναισθήματά σου; Κάθεσαι ώρες ατελείωτες να τον ακούς να κλαψουρίζει για μία αγάπη περασμένη ενώ εσύ σκέφτεσαι πώς θα του το ξεφουρνίσεις; Κάνε πάρτι στο σπίτι σου. Αν μισείς τις Απόκριες, κάνε την καρδιά σου πέτρα και κάλεσε τους κοινούς και μη φίλους. Προμηθεύσου ποτά, κυρίως για εσένα ώστε να πάρεις θάρρος. Προς Θεού, μην οδηγήσεις και προς Θεού, μην πιεις σε σημείο λιποθυμίας. Ίσα ίσα για να τολμήσεις και να διώξεις τα φίλτρα που σε αποτρέπουν τόσο καιρό.

Είναι γνωστός σου και θέλεις να τον γνωρίσεις καλύτερα; Τον είδες να περνάει από μπροστά σου στη δουλειά αλλά δεν δουλεύει εκεί; Τον γνώρισες σε μία παρέα αλλά δεν ξέρεις αν θα τον ξαναδείς; Πρότεινέ του να βγείτε. Ξέρω ότι ακούγεται δύσκολο, αλλά είναι η περίπτωση όπου δεν έχεις να χάσεις κάτι. Δεν είναι ούτε φίλος, αλλά δεν δουλεύεις και μαζί του ώστε να έχεις να αντιμετωπίσεις την αμήχανη επόμενη μέρα. Τι είχαμε τι χάσαμε. Πρότεινέ του κάποιο αποκριάτικο πάρτι σε στιλ ‘α θα πάω εκεί με παρέα. Αν θες, πέρνα για κανα ποτό;’. Χαλαρό, μη αγχωτικό και δεν θα σε πληγώσει ιδιαίτερα αν φας απόρριψη. Άσε που θα έχεις κάνει μία υπέρβαση και θα νιώσεις περήφανη που τόλμησες κάτι για πρώτη φορά.

Δουλεύετε μαζί; Υπάρχει ένα υφέρπον φλερτ αλλά δεν είσαι και πολύ σίγουρη για το αν ενδιαφέρεται; Μιλάτε σε φιλικό επίπεδο αλλά νιώθεις κάτι να φουντώνει μέσα σου; Βγείτε παρέα από τη δουλειά ή βρες ένα στέκι με τουλάχιστον ένα κοινό άτομο ώστε να μην υπάρξει αμηχανία. Μιλήστε για τη δουλειά και βαθμιαία θα πάει και αλλού η κουβέντα. Αν έχετε έρθει πιο κοντά σε ανθρώπινο επίπεδο, εκμεταλλεύσου το και χάρισέ του ένα βιβλίο που ξέρεις ότι θα του αρέσει. Αν υπάρχει ενδιαφέρον, τα πράγματα θα πάρουν το χρόνο τους. Αν όχι, σταμάτα να παίρνεις το ασανσέρ και προσγειώσου στο γραφείο με αλεξίπτωτο.

Θέλεις να γυρίσεις στον πρώην σου; Κακώς. Αλλά επειδή εμείς δεν κρίνουμε, εδώ παίζεις σε ένα σχετικά ασφαλές έδαφος γιατί ξέρεις ήδη τα κουμπιά του. Πώς θα ανοίξεις την κουβέντα, τι θα πεις για να φτιάξεις το κλίμα και τι για να μην το καταστρέψεις. Κάλεσέ τον σε αποκριάτικο πάρτι και ρώτα τον τι θα ντυθεί. Αν ντυθεί αγελάδα, ντύσου χόρτο. Αν ντυθεί κλόουν, ντύσου δολοφόνος. Αν ντυθεί γυναίκα, κλείστου το. Επόμενος.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024