Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Καταγγελίες ότι έκοψαν καρναβαλικό άρμα που σατίριζε τον Αμβρόσιο ως Χίτλερ

Πάτρα: Καταγγελίες ότι έκοψαν καρναβαλικό άρμα που σατίριζε τον Αμβρόσιο ως Χίτλερ

Δύο μέλη της δημοτικής παράταξης «Ωρα Πατρών» του Γιώργου Ρώρου, κατήγγειλαν μέσω Facebook, ότι «κόπηκε άρμα το οποίο κατασκεύασε το καρναβαλικό συνεργείο και σατίριζε τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο

Δύο μέλη της δημοτικής παράταξης «Ωρα Πατρών» του Γιώργου Ρώρου, κατήγγειλαν μέσω Facebook, ότι «κόπηκε άρμα το οποίο κατασκεύασε το καρναβαλικό συνεργείο και σατίριζε τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το patrastimes με αναρτήσεις τους ο Ηλίας Γρηγόρης, δημοτικός συμβούλου και πρώην πρόεδρος του καρναβαλιού και η Βικτωρία Αγγελόπουλου, πρώην πρόεδρος της ΔΕΠΑΠ η δημοτική αρχή «έκοψε» το άρμα, επειδή σατίριζε τον κύριο Αμβρόσιο και τον εμφάνιζε ως Χίτλερ.

Τόσο ο κ.Γρηγόρης όσο και η κ.Αγγελοπούλου, στις αναρτήσεις τους, καυτηρίασαν το γεγονός, επισημαίνοντας ότι η στάση και η απόφαση της Δημοτικής Αρχής, δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και το πώς αντιμετωπίζει το καρναβάλι.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της κοινωφελούς του καρναβαλιού Νίκος Χρυσοβιτσάνος σε δηλώσεις του υποστηρίζει πως δεν τίθεται θέμα κοψίματος του άρματος καθώς αυτό ουδέποτε ήταν μεταξύ εκείνων που είχαν εγκριθεί για κατασκευή.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024