Ώρες αγωνίας για το Μίκη Θεοδωράκη – Προγραμματίζεται χειρουργείο
Ώρες αγωνίας για το Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο και αναμένεται να μπει στο χειρουργείο για να του τοποθετηθεί βηματοδότης
Ώρες αγωνίας για το Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο και αναμένεται να μπει στο χειρουργείο για να του τοποθετηθεί βηματοδότης.
Η επέμβαση προγραμματίζεται για τις 08:30 το πρωί της Παρασκευής, εφόσον οι θεράποντες ιατροί κατόπιν των απαραίτητων εξετάσεων κρίνουν ότι τελικά το χειρουργείο θα τον ωφελήσει.
Να σημειωθεί πως ο Μίκης Θεοδωράκης νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τις 26 Φεβρουαρίου, λόγω επεισοδίου δύσπνοιας και ταχυαρρυθμίας, ενώ έχει μπει ακόμα πέντε φορές με κολπική μαρμαριγή.
Όπως ανέφερε ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε νωρίτερα το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, όπου νοσηλεύεται:
«Αθήνα, 07 Μαρτίου 2019 – Ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών την 26η Φεβρουαρίου 2019, λόγω επεισοδίου δύσπνοιας και ταχυαρρυθμίας, επί εδάφους υποτροπιάζουσας κολπικής μαρμαρυγής. Ετέθη σε ενδοφλέβιο φαρμακευτική αγωγή και συνεχίζει νοσηλευόμενος.
Εκ του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών».
- Τα επαγγέλματα που η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει και οι νέοι που τα επιλέγουν
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- Ο Κιρ Στάρμερ δεν θέλει τον Κάνιε Γουέστ στο Λονδίνο
- ΟΠΕΚΕΠΕ 2: Παραιτούνται από την βουλευτική ασυλία τους Τσιάρας και Κεφαλογιάννης
- Η Χαμάς απορρίπτει τις εκκλήσεις για αφοπλισμό της αν δεν τηρήσει το Ισραήλ τις δεσμεύσεις του
- LIVE: Ίντερ – Ρόμα
- Λουτσέσκου: Αναχωρεί άμεσα για τη Ρουμανία λόγω της υγείας του πατέρα του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442