Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα γκολ του Άγιαξ που αποκαθήλωσαν τη Βασίλισσα Ρεάλ Μαδρίτης

Τα γκολ του Άγιαξ που αποκαθήλωσαν τη Βασίλισσα Ρεάλ Μαδρίτης

Δείτε πώς ο Άγιαξ ταπείνωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου (1-4) εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League

Ο Άγιαξ αποκαθήλωσε την Ρεάλ Μαδρίτης και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League. Οι Ολλανδοί με μια «μαγική» εμφάνιση επικράτησαν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» των Μερέγχες με 4-1 και σφράγισαν το εισιτήριό τους για την τελική 8άδα.

Στο 7’ ο Τάντις είδε την κίνηση του Ζιγέρ, του έστρωσε την μπάλα και αυτός με πλασέ νίκησε τον Τιμπό Κουρτουά για το 1-0 του Άγιαξ. Στο 18’ ο Τάντιτς με ντρίμπλα που θύμισε Ζινεντίν Ζιντάν έδωσε στον Νέρες, ο Βραζιλιάνος άφησε τον Κουρτουά να πέσει στο έδαφος και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της μαδριλένικης ομάδας για το 2-0.

Στο 62’ ο Βαν Ντε Μπέεκ έδωσε στον Τάντιτς και αυτός με ένα ασύλληπτο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Βέλγου πορτιέρο. Στην αρχή της φάσης η μπάλα είχε περάσει όλη έξω και παρότι χρησιμοποιήθηκε το VAR, το γκολ μέτρησε κανονικά και ουσιαστικά ο Αγιαξ σφράγισε την πρόκριση. Στο 70’ η Ρεάλ μείωσε σε 3-1 με τον Ασένσιο, με τον Σένε δύο λεπτά αργότερα με μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ να κερδίζει τον Κουρτουά και να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

Δείτε τα γκολ:

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024