
«Καλύτερα να κόψω τις φλέβες μου παρά να κακοποιήσω ένα παιδί» έλεγε ο Τζάκσον σε αδημοσίευτη συνέντευξη
Ο Πιρς Μόργκαν έδωσε στη δημοσιότητα ραδιοφωνική συνέντευξη που του είχε παραχωρήσει ο Τζάκσον το 1999, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Λονδίνο η οποία τελικά δεν δημοσιεύτηκε ποτέ.
Mετά το σοκ που έχει προκαλέσει το ντοκιμάντερ «Leaving Neverland» και οι αποκαλύψεις για τη σχέση του Μάικλ Τζάκσον με μικρά αγόρια μια αδημοσίευτη συνέντευξη του τραγουδιστή έρχεται να ταράξει πάλι τα νέρα.
Ο Πιρς Μόργκαν έδωσε στη δημοσιότητα ραδιοφωνική συνέντευξη που του είχε παραχωρήσει ο Τζάκσον το 1999, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Λονδίνο η οποία τελικά δεν δημοσιεύτηκε ποτέ.
Εκεί ακούγεται ο αστέρας της ποπ να παραδέχεται ότι η έμπνευσή του είναι τα παιδιά και χωρίς αυτά δεν θα μπορούσε να ζήσει. «Αν δεν ήταν τα παιδιά δεν θα με ενδιέφερε να ζω» τονίζει χαρακτηριστικά ενώ διαμαρτύρεται και για τρόπο που τον αντιμετωπίζει ο τύπος.
Η σχέση του με τα μικρά αγόρια παρεξηγείται όπως αποκαλύπτει ο ίδιος και ο τύπος είναι «σκληρός» μαζί του κάτι που τον στεναχωρεί πολύ.
«Καλύτερα να κόψω τις φλέβες μου παρά να κακοποιήσω ένα παιδί. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο» αποκαλύπτει ο Τζάκσον χαρακτηριστικά.
- Μια νύχτα μόνο: Μυστικά και εκπλήξεις
- Σωτήρης Καλυβάτσης για την σχέση του με την Υρώ Λούπη: «Τρέχουμε στα λιβάδια σε αργή κίνηση»
- Μακρόν: Η απάντηση στα ειρωνικά σχόλια Τραμπ για το χαστούκι που του έδωσε η Μπριζίτ
- Τροποποιήσεις σε ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω της κακοκαιρίας – Σε ισχύ απαγορευτικά σε Ραφήνα και Λαύριο
- Σοκαριστικό εργατικό ατύχημα στο Κιάτο: Μηχάνημα έπιασε τα μαλλιά 40χρονης και της αφαίρεσε το δέρμα
- Η διαφήμιση της χρονιάς από τη Lego: Μέσι, Ρονάλντο, Εμπαπέ και Βινίσιους… ενώνονται για το Μουντιάλ (vid)




