
Ανδρέας Γεωργίου: Η μητέρα μου πέθανε από AIDS, την κόλλησε ο πατέρας μου
Ο άνθρωπος που ευθύνεται για την τεράστια επιτυχία του Τατουάζ μίλησε για οικογενειακές του στιγμές και ανέφερε προσωπικά του βιώματα που δεν είχαν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα.
Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Ανδρέας Γεωργίου.
Ο άνθρωπος που ευθύνεται για την τεράστια επιτυχία του Τατουάζ μίλησε για οικογενειακές του στιγμές και ανέφερε προσωπικά του βιώματα που δεν είχαν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα.
«Έχασα τη μαμά μου από Aids όταν ήμουν 12 ετών. Δεν ήταν εύκολο. Η μητέρα μου ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία. Είχα έναν πατέρα καλλονό, πολύ ωραίος άντρας, ήταν πάντα έξω γιατί ήταν ψαράς και έπρεπε να φέρνει το φαγητό στο σπίτι. Τον ιό τον έφερε ο μπαμπάς μου στο σπίτι. Και όταν ανακάλυψε ότι έφερε στον ιό στο σπίτι και κόλλησε τη μητέρα μου ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας», αποκάλυψε ο σκηνοθέτης.
Ο ίδιος φανερά συγκινημένος συμπλήρωσε: «Ένιωθα πάντα πιο μεγάλος και πάντα καταλάβαινα τι έλεγαν, ότι θα μείνουμε ορφανά, ότι θα καταστραφούμε και αυτό ήταν που με πείσμωνε. Είμαστε τέσσερα αδέλφια και πολύ αγαπημένα. Είμαστε η δύναμη ο ένας του άλλου».
https://youtu.be/eafuezy4TBA
- Το σενάριο για Γκουαρντιόλα στην Εθνική Ιταλίας και οι άλλοι υποψήφιοι
- ΠΑΣΟΚ: Η «σπαζοκεφαλιά» των δημοσκοπήσεων, η τρίτη θέση και η στρατηγική απέναντι στον Τσίπρα
- Κλιματική κρίση: Θερινή ενεργειακή φτώχεια στην Ελλάδα – Τα σπίτια μετατρέπονται σε θερμικές παγίδες
- «Άλεξ / Αλέξανδρος: Μια μικρή ιστορία για τη βία» με τον Πάνο Βλάχο στο ΙΜΚ
- Η κλιματική αλλαγή «σπρώxνει» τις ελαιοκαλλιέργειες της Μεσογείου στα βόρεια – Οι κερδισμένες χώρες- Τι θα συμβεί με την Ελλάδα
- «Αμερικανική εισβολή» στο Βιετνάμ προ των πυλών – Χιλιάδες οικογένειες εκδιώκονται λόγω Trump Resort







