Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσεχία: Λιοντάρι επιτέθηκε και κατασπάραξε τον ιδιοκτήτη του

Τσεχία: Λιοντάρι επιτέθηκε και κατασπάραξε τον ιδιοκτήτη του

Το αρσενικό λιοντάρι επιτέθηκε στον Μίκαλ Πράσεκ, όταν εκείνος μπήκε στο κλουβί, που είχε φτιάξει για το άγριο ζώο, στην αυλή του σπιτιού του

Ένα λιοντάρι το οποίο επιτέθηκε και κατασπάραξε τον ιδιοκτήτη του, που το κρατούσε σε κλουβί στο σπίτι του πυροβόλησε και σκότωσε η αστυνομία στην Τσεχία.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ το αρσενικό λιοντάρι επιτέθηκε στον Μίκαλ Πράσεκ, όταν εκείνος μπήκε στο κλουβί, που είχε φτιάξει για το άγριο ζώο, στην αυλή του σπιτιού του.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ οι αστυνομικοί σκότωσαν και μια λιονταρίνα, με την εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας να δηλώνει ότι: «Η αστυνομία χρειάστηκε να πυροβολήσει δύο λιοντάρια, ώστε να καταφέρει να προσεγγίσει τον άνδρα που ήταν μαζί με τα ζώα».

Σημειώνεται ότι ο Πράσεκ είχε φέρει τα λιοντάρια από τη Σλοβακία το 2016, προκαλώντας σάλο στο χωριό του και μαγνητίζοντας την προσοχή των ΜΜΕ, ενώ είχε προσκαλέσει τους γείτονές του στον κήπο του για να δουν από κοντά τα άγρια ζώα, τα οποία ωστόσο κρατούσε παράνομα.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024