Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ΑΕΚ το παιχνίδι με τον Διομήδη Αργους, για την 19η αγωνιστική της Handball Premier. Οι Κιτρινόμαυροι χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως πρόβλημα επικράτησαν με 32-17 και έπιασαν στη δεύτερη θέση τον ΠΑΟΚ.
Η Ενωση περιμένει το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής ανάμεσα στον Δικέφαλο του Βορρά και τον Ολυμπιακό στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να δει αν έχει ελπίδες για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια.
Στο σημερινό παιχνίδι, οι παίκτες του Γραμματικού κυριάρχησαν απόλυτα και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο στο +10 (20-10), ενώ το τελικό 32-17 αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα και τη διαφορά δυναμικότητας. Οι Αλβανός, Μπάγιος και Γιάκομπσεν είχαν από πέντε τέρματα, ενώ από τρία πέτυχαν οι Μπαλάζ και Δομπρής.
Πρόσωπο του παιχνιδιού ήταν ο Παναγιώτης Νικολαΐδης, ο οποίος επέστρεψε στην δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό στους χιαστούς, που τον κράτησε εκτός για 10 μήνες.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Ολυμπιακός βρίσκει ξανά μπροστά του τη Μονακό στο δρόμο για ένα Final-4 – Οι «μάχες» των δύο ομάδων την τελευταία φορά που είχαν παίξει στα πλέι-οφ και οι παίκτες που ήταν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.