Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Champions League : Επικυρώνονται τα πρώτα εισιτήρια για τους «8»

Champions League : Επικυρώνονται τα πρώτα εισιτήρια για τους «8»

Η Τότεναμ βρίσκεται στη Βεστφαλία για να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε στο Λονδίνο, ενώ η Ντόρτμουντ ψάχνει μια επική ανατροπή μετά το εις βάρος της 3-0. Να αποτινάξει τις δυο απανωτές ήττες σε Clasico θέλει η Ρεάλ, παίρνοντας την πρόκριση κόντρα στον Άγιαξ

Ο «πόλεμος των άστρων» συνεχίζεται και σήμερα προσφέρονται δυο εισιτήρια για την επόμενη… παράσταση. Ντόρτμουντ – Τότεναμ και Ρεάλ Μαδρίτης – Άγιαξ διασταυρώνουν απόψε τα ξίφη τους για τη ρεβάνς των «16» του Champions League, αλλά μόνο δυο είναι εκείνοι που θα βρεθούν στην επόμενη φάση.

Στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», τα δεδομένα είναι πιο ξεκάθαρα, πράγμα που κάνει μια πιθανή ανατροπή ακόμη πιο επική. Η Τότεναμ βρίσκεται στην Γερμανία με προίκα το υπέρ της 3-0 από τον πρώτο αγώνα, ενώ η Ντόρτμουντ ψάχνει ένα θαύμα ώστε να μπορέσει να φέρει τούμπα τα δεδομένα.

Οι Βεστφαλοί πάντως δεν θα έχουν όλα τα όπλα στη φαρέτρα τους, καθώς εκτός μάχης έχει τεθεί από νωρίς ο Πίτσεκ, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Πούλισιτς. Σε παρόμοια φάση βρίσκονται και τα «σπιρούνια», με τον Μαουρίσιο Ποκετίνο να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για τη διαθεσιμότητα των Γουίνκς και Ντάϊερ, ενώ εκτός παραμένει και ο Ντέλε Άλι.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον Αίαντα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με στόχο να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε πριν τρεις εβδομάδες. Οι Μαδριλένοι έχουν το αβαντάζ μετά τη νίκη με 2-1 στην Ολλανδία, όμως η εμφάνιση τους δεν ήταν πειστική. Λαβωμένοι από τις δυο ήττες κόντρα στη Μπαρτσελόνα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, οι «μερένχες» θέλουν να ρεφάρουν με πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Πάντως, τις προσπάθειές τους δεν θα μπορέσει να ενισχύσει ο τιμωρημένος, λόγω καρτών, Σέρχιο Ράμος, ενώ οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στη Μαδρίτη για να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί, έχοντας ως μοναδική απουσία αυτή του Μπαντέ.

Τα αποτελέσματα του πρώτου σκέλους:

Τότεναμ – Ντόρτμουντ 3-0
Άγιαξ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Οι ρεβάνς:

5/3 Ντόρτμουντ – Τότεναμ (22:00)
5/3 Ρεάλ Μαδρίτης – Άγιαξ (22:00)

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024