Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση Ανδρουλάκη με Εβο Μοράλες

Συνάντηση Ανδρουλάκη με Εβο Μοράλες

Για να μπορέσουν να εξετάσουν καλύτερα την κατάσταση των προσφύγων από την Βενεζουέλα ο κ. Ανδρουλάκης και οι υπόλοιποι Ευρωβουλευτές επισκέφθηκαν και το Περού, που είναι η δεύτερη χώρα σε αφίξεις μετά την Κολομβία

Στην αποστολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε Βολιβία και Περού εκπροσωπώντας την Σοσιαλιστική Ομάδα συμμετείχε ο Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης στάσης της Αντιπροσωπείας στην Βολιβία, είχε τη δυνατότητα να συζητήσει με Βουλευτές από τα Εθνικά Κοινοβούλια των χωρών της Λατινικής Αμερικής καθώς και με τον Πρόεδρο της Βολιβίας Έβο Μοράλες,. Επισκέφθηκαν επίσης αναπτυξιακά έργα και τα οποία χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Συγκεκριμένα οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στις νεότερες εξελίξεις στην Βενεζουέλα με την αυτοανακύρηξη του Προέδρου της Εθνοσυνέλευσης σε Προσωρινό Πρόεδρο και την όξυνση της προσφυγικής κρίσης, καθώς και σε ζητήματα όπως είναι η διαφάνεια και η καταπολέμηση του εμπορίου ναρκωτικών. Ιδιαίτερα στο ζήτημα της Βενεζουέλας, δεν κατέστη δυνατόν να εκδοθεί κοινή δήλωση, παρά την ομοφωνία που υπήρχε στα κοινωνικά και οικονομικά θέματα, λόγω της διαφωνίας των Πρασίνων και της Ομάδας της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που μαζί με κάποιους εκπροσώπους από χώρες της Λατινικής Αμερικής διαφώνησαν στην ενσωμάτωση στο κείμενο αναφοράς στην ανθρωπιστική κρίση που μαστίζει τη χώρα.

Για να μπορέσουν να εξετάσουν καλύτερα την κατάσταση των προσφύγων από την Βενεζουέλα ο κ. Ανδρουλάκης και οι υπόλοιποι Ευρωβουλευτές επισκέφθηκαν και το Περού, που είναι η δεύτερη χώρα σε αφίξεις μετά την Κολομβία. Εκεί είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με εκπροσώπους της Περουβιανής Κυβέρνησης και οργανώσεις που ασχολούνται με την υποδοχή και φιλοξενία των προσφύγων.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024