
Λοβέρδος σε Μαξίμου: Επιχειρήματα της πεντάρας για το αεροσκάφος της Βενεζουέλας
«Υπεκφυγές και επιχειρήματα της πεντάρας» καταλογίζει στην κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, με αιχμή το μυστήριο γύρω από την προσγείωση αεροσκάφους από τη Βενεζουέλα στο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Σειρά ερωτημάτων απευθύνει προς την κυβέρνηση ο Ανδρέας Λοβέρδος, εν μέσω πολιτικής αντιπαράθεσης για την προσγείωση αεροσκάφους της Βενεζουέλας στο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης καταλογίζει στο Μέγαρο Μαξίμου «υπεκφυγές και επιχειρήματα της πεντάρας», τονίζοντας ότι το κόμμα του αναμένει απαντήσεις.
«Το είδαμε κι αυτό; Ήλθε Υπουργός Εξωτερικών άλλης χώρας στην Ελλάδα και το μάθαμε από το ρεπορτάζ;», διερωτάται ο κ. Λοβέρδος και συνεχίζει: «Έκανε συναντήσεις και δεν ξέρουμε με ποιόν; Είναι το ανωτέρω πρόσωπο, υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας; Γιατί η κυβέρνηση δεν απαντά ευθέως, αλλά προτιμά τις υπεκφυγές και τα επιχειρήματα της πεντάρας; Ως κόμμα της αντιπολίτευσης θέτουμε ερωτήματα και αναμένουμε απαντήσεις», κατέληξε ο κ. Λοβέρδος.
- Τουρκία: Η Sozcu συνδέει την υπόθεση των F-35 με την ισραηλινή «Ασπίδα του Αχιλλέα» στην Ελλάδα
- Μεξικό: Δολοφονείται δήμαρχος λίγους μήνες αφού επέζησε σε προηγούμενη απόπειρα
- Εβρος: Σφοδρή χαλαζόπτωση και ισχυροί άνεμοι έπληξαν χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών
- Η Βουλή των ΗΠΑ εγκρίνει στρατιωτικές δαπάνες άνευ προηγουμένου 1,150 τρισ. δολαρίων για το 2027
- Βραζιλία: Η κυβέρνηση δεν θα «κάτσει να κλάψει», δηλώνει ο Λούλα για τους επιπλέον δασμούς του Τραμπ
- Το Ιράν ανακοίνωσε πως «χτυπήθηκε» δεξαμενόπλοιο στην περιοχή του Ορμούζ
