Τραγωδία στη Βάρκιζα: Προφυλακίστηκε η μητέρα του βρέφους – Τι υποστήριξε
Στη φυλακή οδηγείται η 30χρονη, η οποία κατηγορείται ότι άφησε μόνο του το 13 μηνών βρέφος στο διαμέρισμα, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανό
Στη φυλακή οδηγείται η 30χρονη, η οποία κατηγορείται ότι άφησε μόνο του το 13 μηνών βρέφος στο διαμέρισμα, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανό.
Σε βάρος της νεαρής γυναίκας έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση και εμπρησμός από αμέλεια.
Η 30χρόνη φέρεται να υποστήριξε ότι άφησε μόνο το κοριτσάκι, από νωρίς, πιστεύοντας ότι θα το πρόσεχε ο οδηγός ταξί με τον οποίο είχε σχέση.
Ήδη η υπεράσπιση της έχει ζητήσει τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.
Η φωτιά εικάζεται ότι ξέσπασε από το θερμαντικό σώμα και το κοριτσάκι κάηκε αβοήθητο, πάνω στο κρεβατάκι του. Όταν γύρισε η 30χρόνη είπε ότι είδε καπνούς, προσπάθησε να πάρει το παιδί αλλά δεν τα κατάφερε και ειδοποίησε την Πυροσβεστική. Ο συνήγορός της υπέβαλε αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.
Έδενε το μωρό κι έφευγε
Τα όσα φέρεται να έχει πει η ίδια, σοκάρουν.
«Ξέχασα να το δέσω. Το τάιζα το πρωί και μετά το έδενα στο καρεκλάκι του για να είναι ασφαλές. Μετά έβγαινα και πήγαινα για καφέ με τις παρέες μου. Το μεσημέρι, επέστρεφα στο σπίτι, το τάιζα και μετά το έδενα πάλι και έφευγα», φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς.
Εκτός από το άτυχο κοριτσάκι είχε άλλα δύο παιδιά. Το ένα είναι σε ίδρυμα και το άλλο πέθανε όταν ήταν δύο μηνών από ανίατη ασθένεια.
Τα δύσκολα παιδικά της χρόνια φαίνεται πως την είχαν στοιχειώσει. Όπως λένε οι δικοί της άνθρωποι, υιοθετήθηκε όταν ήταν πολύ μικρή. Στην εφηβεία της έχασε την θετή της μητέρα και λίγο αργότερα την γιαγιά της. Έτσι μπήκε σε ίδρυμα μέχρι να ενηλικιωθεί.
«Λάτρευε τα παιδιά»
«Σηκώνω τα χέρια μου ψηλά. Δε νομίζω να την είχε δέσει, δεν την έχω για τέτοιο άνθρωπο, γιατί; Για το παιδί τρελαινόταν. Αγαπούσε το παιδί, δεν είναι πως δεν το αγαπούσε, πόναγε γι’ αυτό, για την ώρα που θα φάει, για όλα» είπε φίλος της, μιλώντας στο Star.
Η 30χρονη λάτρευε τα παιδιά, λένε όσοι τη γνωρίζουν καλά.
«Δεν μπορώ να το πιστέψω γιατί τρελαινόταν για το παιδί, γενικά ήθελε παιδιά στη ζωή της επειδή κι εκείνη μεγάλωσε δύσκολα. Την ξέρω από ηλικία 16 ετών. Την ξέρω από τότε που έμεινε ορφανή. Έχει τραβήξει κι αυτή πάρα πολλά ζόρια» συμπλήρωσε ο φίλος της.
- Συναγερμός στην Κρήτη: Πήγαν για ψάρεμα και βρήκαν νάρκη στα βράχια
- Λέσβος: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο που έχασαν τη ζωή τους ένας 16χρονος και ένας 18χρονος
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος Β’)
- Ο Τζόλης αναδείχθηκε πολυτιμότερος της χρονιάς στο βελγικό πρωτάθλημα
- Νέα Ορλεάνη: Οι κάτοικοι καλούνται να ξεκινήσουν άμεσα τη μετεγκατάσταση – Η θάλασσα θα εξαφανίσει την πόλη
- Μέμος Μπεγνής: «Επένδυσα τα χρήματα μου σε ένα ταχυφαγείο και καταστράφηκα»


