Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπαδοπούλου - Πλεμμένος: Ετοιμάζονται για γάμο το Φθινόπωρο

Παπαδοπούλου – Πλεμμένος: Ετοιμάζονται για γάμο το Φθινόπωρο

Είµαστε µαζί τον τελευταίο ενάµιση χρόνο, ζούµε µαζί στο σπίτι µας στον Υµηττό και έχω ξεκινήσει τις προετοιµασίες του γάµου µας, ο οποίος θα γίνει µετά το καλοκαίρι του 2019», δηλώνει ενθουσιασµένη η Ζωή Παπαδοπούλου

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, η τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου και ο βολεϊμπολίστας Θοδωρής Πλεμμένος ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το Φθινόπωρο.

«Είµαστε πολύ καλά µε τον Θοδωρή. Είµαστε µαζί τον τελευταίο ενάµιση χρόνο, ζούµε µαζί στο σπίτι µας στον Υµηττό και έχω ξεκινήσει τις προετοιµασίες του γάµου µας, ο οποίος θα γίνει µετά το καλοκαίρι του 2019», δηλώνει ενθουσιασµένη η Ζωή Παπαδοπούλου στη Realnews και συνεχίζει: «Ακόµα βρισκόµαστε σε αρχικό στάδιο, γιατί αυτό το διάστηµα προέχουν οι επαγγελµατικές µου υποχρεώσεις, αλλά και οι αγωνιστικές του Θοδωρή στην οµάδα του Πανερυθραϊκού».

Συνδετικός κρίκος υπήρξε ο τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης. Ο Θοδωρής είναι επί σειρά ετών καρδιακός φίλος µε τον Κώστα, ο οποίος διατηρεί επίσης φιλική σχέση µε τη Ζωή. Σύµφωνα µε πληροφορίες από τον στενό κύκλο του ζευγαριού, µάλιστα, δεν αποκλείεται να είναι εκείνος ο κουµπάρος του ζευγαριού, µαζί µε την τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου, η οποία έχει ιδιαίτερη σχέση µε τη µέλλουσα νύφη.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024